nlc.hu
Aktuális

Szerelmes szívek

Ismert férfiak, akik szépségkirálynő mellett találták meg a boldogságot

Íme pár példa a sztárvilágból.

T. Danny és Kecskés Enikő 

Kecskés Enikő 2018-ban lett Miss Universe Hungary, majd egy évvel később a világversenyen bekerült a top 20-ba. A modell, és a fiatal énekes kapcsolata hónapok óta lázban tartja a rajongókat. Bár nyilvánosan sosem beszéltek a szerelmükről, mindenki nyílt titokként kezelte, főleg, mert Enikő a Dancing with the Stars több adásán is részt vett, emellett T. Danny a műsor alatt számtalanszor elmondta, hogy szerelme mindenben támogatja. A jelek szerint azonban valami elromolhatott a pár között, ugyanis a rapper és modell kikövették egymást Instagramon. 

Telegdy Dániel Márton (T. Danny )

Telegdy Dániel Márton (T. Danny ) (Fotó: Trenka Attila)

Som Krisztián és Csonka Rebeka

Ahogy megírtuk, Balogh Edina volt férje, és a 2019-es Magyarország Szépe verseny egyik udvarhölgye (ugyan nem szépségkirálynő, de döntős volt – szerk.) már a Facebookon is a nyilvánosság elé tárta, hogy 2023. december hatodika óta kapcsolatban vannak. Balogh Edina (akit már Szabó Simonnal boronáltak össsze – szerk.) és volt kedvese tavaly számolt be arról, hogy tizenegy év házasság után külön utakon folytatják. A 48 éves Som Krisztián és nála fiatalabb szerelmének kapcsolatáról egyelőre nem sokat tudni. 

G.w.M és Kulcsár Edina

Kulcsár Edina 2022 januárjában jelentette be, hogy bár sokáig küzdött a házasságáért, válnak Szabó András Csutival. Ez is meglepte a rajongókat, ám az igazi bombát csak pár nap múlva dobta le: posztjából kiderült, beleszeretett G.w.M-be, akivel együtt képzelik el az életüket. Bár kaptak kaptak hideget-meleget, a pár nem foglalkozott a rosszindulatú megjegyzésekkel. Összekötötték az életüket, majd közös gyermeket vállaltak, akinek Amara lett a neve. A pár tavaly saját valóságshow-t indított, mellyel kiverték a biztosítékot a követőknél. Az egykori szépségkirálynő és a rapper több ezer forintos előfizetésért enged csak bepillantást a hétköznapokba. 

Kulcsár Edina, Varga Márk G.w.M

Kulcsár Edina és Varga Márk (G.w.M) (Fotó: TV2)

Lénárd András és Kárpáti Rebeka

Ahogy korábban mi is megírtuk, több mint egy éve már, hogy Kárpáti Rebekára ismét rátalált a szerelem. A 28 éves, egykori szépségkirálynő párja a nála 17 évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa. András a munkája miatt meglehetősen sok időt tölt Erdélyben, ahová kedvese is örömmel követi. Rebeka az ünnepek alatt tett fel először közös képet kettőjükről, igaz, az üzletember csak háttal látható. 

Rebeka egyébként a napokban egy különleges Instagram-történtet tett közzé, melyen jól látható, hogy egy gyűrű van az ujján. Egyelőre nem tudni, hogy milyen jelentőséggel bíró gyűrűről van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top