nlc.hu
Sztárok

Ők kapták a legkeményebb kritikákat

Ezek a celebek kapták a legdurvább beszólásokat tavaly

Természetesen egyikük sem hagyta magát.

Bátran ki lehet jelenteni, a legtöbb híresség már hozzá van szokva a negatív kritikákhoz, ám van, amit ők sem tudnak szó nélkül hagyni.

Tóth Gabi

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Az énekesnő évek óta támadások kereszttüzében van, amióta felvállalta politikai hovatartozását és kereszténységét. Idén azonban a szokásosnál is jobban elöntötte a gyűlöletcunami, amikor kiderült, 6 év után elválnak Krausz Gáborral. Talán a válás, mint olyan, nem is hergelte volna fel annyira a népet, mint az, hogy Gabi alig pár héttel később a Sztárban Sztár leszek! színpadán csókolózott új szerelmével, Papp Máté Bencével. Az csak egy dolog, hogy Gabi ezért mit kapott az interneten keresztül, de abban az adásban még zsűritársa, Majka sem kímélte őt. 

A műsor 6. epizódjában Szologjan Edgar Elvis Presley-előadása után Tóth Gabi megemlítette az egyik próbanapon lezajlott közös táncukat. „Kedden örmény zenére táncoltunk 3 négyzetméteren nyolcan” – mesélte az értékelésnél, mire Majka közbeszólt: „Vigyázzál, mert ha a Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc!

Ezt a beszólást még mosolyogva fogadta az énekesnő, miközben a rapperhez vágta a papírjait. Majka azonban még tovább csűrte-csavarta a poénját. 

Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak! 

Ezt meghallva Gabiba belefagyott a szó, majd később kiderült, el is sírta magát, amikor a kamera már nem vette.

Bár nem kifejezetten erre reagálva, de az énekesnő sokszor elmondja, őt erőssé teszik a kritizálói.

Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek, engem sem kell kedvelnie mindenkinek. Én vállaltam, egy megosztó személyiség vagyok, valakinek vibráló vagyok, valakinek túl sok, túl ömlengős. De vannak, akik pont ezért szeretnek. Egy szabad országban élünk, mindenkinek van joga véleményt nyilvánítani – az már más kérdés, hogy ez túlmutat a véleménynyilvánításon szerintem –, de főképpen azért nem tiltom le, mert sok ember van, aki szeret engem, és oda akar kommentelni és megakar engem védeni.

Én nem ártottam, nem loptam meg senkit, nem csaltam adót, nem drogozok, nem csalom meg a férjem, nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt. Egy vadóc tinilányból édesanya lettem. Ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretjük a megszokottat. De hát milyen fura lenne, ha 35 évesen még mindig 15 éves szinten ugrálnék a színpadon azokban a ruhákban, nem?

– nyilatkozta még a válása híre előtt Gabi.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Forrás: Tények Plusz – videó

Kulcsár Edinát alapjáraton rengeteg támadás érte az elmúlt évben, amiért úgy döntöttek, saját realityt indítanak férjével, G.w.M.-mel. A valóságshow ott verte ki a biztosítékot, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper több ezer forintos előfizetésért enged csak bepillantást a hétköznapokba. Ez mégsem tántorítja el Edinát attól, hogy a bensőségesebb pillanatokat csak egy szűk körnek mutassa meg. Vannak azonban tartalmak, amiket továbbra is szívesen megoszt a nem előfizetőkkel is. Ilyen az is, hogy három gyerek után hogyan küzd a plusz kilókkal. Nem titkolja, Amara születése után nem az volt az első dolga, hogy rohanjon a konditerembe, amiért több kritika is érte.

Volt olyan negatív kommentelő, aki ennyit írt Edinának: „Fúj, te undorító tehén!” Az egykori szépségkirálynő azonban frappánsan reagált az utálatos üzenetre. 

Abszolút nem bántott, mert a tehén jelzőben van némi igazság, hiszen vékony sem vagyok és tejem is van.

Később viszont hosszasabban is kifejtette, neki egyelőre nem okoz problémát a jelenlegi súlya. „A hír igaz! A 3. gyerek után minden más. Köztük a test változása is, legalábbis nálam. És muszáj hozzátennem, hogy én még így is a szerencsésebbek közé sorolhatom magam. Szoptatós anyukaként és feleségként (akinek a férje kifejezetten szereti a jelenlegi súlyom) nem merek hatalmas diétákba kezdeni, viszont az edzés, pontosabban a barackcsapat sok mindenben a mentsváram. Akik nem látnak nap mint nap, azok sokszor megdicsérnek, hogy sokat fogytam, de ez valójában nem kifejezetten igaz. Úgy, hogy csak az edzésre figyelek, úgy fogyok kb. 1 kilót/hónap, bár az első hónapban lement azonnal 3 is. Szóval amit el tudok mondani, az az, hogy a barackcsapattal eddig nagyon sokat formálódtam és kb. 6 kilót fogytam.

Tóth Andi

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő szintén mindig is vállalta, hogy megosztó személyiség, ám visszavonulása szeretne nyugisabb életet élni. Ez nehéz úgy, hogy minden lépését figyelik, és egyszerűen nincs olyan, amibe ne kötnének bele. Legutóbb például nem valaki, hanem valakik gyalázták meg az énekesnőt, egy ártatlan fotója miatt. Még karácsony előtt megosztott pár képet, amiken a lényeg a sminkje és a ruhája akart lenni, a legtöbben viszont arra fókuszáltak, mennyit fogyott Andi. Ezáltal olyan szalagcímek születtek, amikben az énekesnőt, csontsoványnak, gebének, rémisztőnek és csúnyának nevezték. Ezekre elkeseredetten reagált Instagram-történetében

Annyit beszélünk a bullyingról, de sajnos annyira fölöslegesen. Mind tudjuk, hogy mennyire veszélyes, nem? Nap mint nap látunk elrettentő következményeket, áldozatokat és figyelmeztetéseket. Tök rég posztoltam magamról hétköznapi képet, tegnap úgy éreztem, milyen jól érzem magam a bőrömben, ez egy jó szett, szép a sminkem, csinálok egy képet…

Köszönöm a kedves újságíróknak ezeket a cikkeket, főleg az ott dolgozó nőknek, akik pontosan tudják, milyen kegyetlenül esnek ezek a szavak bárkinek. Sovány. Mihez képest? Ahhoz az Andihoz képest, aki 3 éve egészségtelen, sőt veszélyes életmódot élt? (…) Nem kell megdicsérni, nem kell tetszenem neked, hidd el, hogy magam miatt raktam fel a képet. Egyszerűen hagyd szó nélkül! Nem kérem, a csontokkal kutyák játszanak szöveget, sem a férfiaknak nem ez kell…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top