nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi nem érti, miért támadják

Tóth Gabi: „Én vállaltam, egy megosztó személyiség vagyok, de vannak, akik pont ezért szeretnek”

Az énekesnő azt is elmagyarázta, miért nem tiltja le a kommentelési lehetőségeket.

Tóth Gabi újra a támadások kereszttűzébe került, miután kiosztották a Petőfi zenei díjakat, mely során az Év női előadója lett. Ennek sokan nem örültek, nemcsak a kommentelők, de zenésztársai is megkérdőjelezték a döntést. Az interneten azóta is hadjárat folyik az énekesnő ellen, akiről évekkel ezelőtti felvételeket osztanak meg és különféle jelzőkkel illetik. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Gabi most a Tények kamerái előtt reagált az elmúlt hetek sárdobálásaira. „Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek, engem sem kell kedvelnie mindenkinek. Én vállaltam, egy megosztó személyiség vagyok, valakinek vibráló vagyok, valakinek túl sok, túl ömlengős. De vannak, akik pont ezért szeretnek – magyarázta Gabi, aki kitért arra is, tisztában van azzal, hogy sok fizetett troll van az oldalán, ezért igyekszik inkább azokra koncentrálni, akik személyesen bíztatják őt. – Egy szabad országban élünk, mindenkinek van joga véleményt nyilvánítani – az már más kérdés, hogy ez túlmutat a vélemény nyilvánításon szerintem -, de főképpen azért nem tiltom le, mert sok ember van, aki szeret engem, és oda akar kommentelni és megakar engem védeni.

Arra kérdésre pedig, hogy miért támadják ennyien, maga az énekesnő sem tud válaszolni. „Én nem ártottam, nem loptam meg senkit, nem csaltam adót, nem drogozok, nem csalom meg a férjem, nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt. Egy vadóc tinilányból édesanya lettem. Ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretjük a megszokottat. De hát milyen fura lenne, ha 35 évesen még mindig 15 éves szinten ugrálnék a színpadon azokban a ruhákban, nem?” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top