nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina a fogyásról

Kulcsár Edina: „A férjem kifejezetten szereti a jelenlegi súlyom”

Három gyermek után nem csoda, hogy nem ezzel van elfoglalva.

Kulcsár Edinát az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, amiért úgy döntöttek, saját realityt indítanak férjével, G.w.M.-mel. A valóságshow ott verte ki a biztosítékot, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper több ezer forintos előfizetésért enged csak bepillantást a hétköznapokba. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Ez mégsem tántorítja el Edinát attól, hogy a bensőségesebb pillanatokat csak egy szűk körnek mutassa meg. Vannak azonban tartalmak, amiket továbbra is szívesen megoszt a nem előfizetőkkel is. Ilyen az is, hogy három gyerek után hogyan küzd a pluszkilókkal. Nem titkolja, Amara születése után nem az volt az első dolga, hogy rohanjon a konditerembe, amiért több kritika is érte. Volt, aki egyenesen tehénnek nevezte a volt szépségkirálynőt, amire kifejezetten frappánsan reagált: „Abszolút nem bántott, mert a tehén jelzőben van némi igazság, hiszen vékony sem vagyok és tejem is van.”

Habár komolyabb diétába azóta sem kezdett, edzeni viszont rendszeresen szokott, amelynek eredményéről most bővebben is beszámolt Instagram-oldalán. 

„A hír igaz! A 3. gyerek után minden más. Köztük a test változása is, legalábbis nálam. És muszáj hozzátennem, hogy én még így is a szerencsésebbek közé sorolhatom magam. Szoptatós anyukaként és feleségként (akinek a férje kifejezetten szereti a jelenlegi súlyom) nem merek hatalmas diétákba kezdeni, viszont az edzés, pontosabban a barackcsapat sok mindenben a mentsváram. Akik nem látnak nap mint nap, azok sokszor megdicsérnek, hogy sokat fogytam, de ez valójában nem kifejezetten igaz. Úgy, hogy csak az edzésre figyelek, úgy fogyok kb. 1 kilót/hónap, bár az első hónapban lement azonnal 3 is. Szóval amit el tudok mondani, az az, hogy a barackcsapattal eddig nagyon sokat formálódtam és kb. 6 kilót fogytam” – olvasható Edina bejegyzésében, mely alatt a kommentelők nem győzik dicsérni, így is fantasztikusan fest. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top