Krausz Gábor teljes sokkot kapott: “Ez a legaljának a legalja!”

F. B. | 2024. Szeptember 25.
A sztárséf számára már nem ez volt az első alkalom, amikor igencsak ledöbbent azon, amit Ázsiában látott.

Az Ázsia Expressz legújabb évadjában is rengeteg kihívással kell szembenézniük a versenyzőknek mind a feladatok, mind pedig az esti szálláskeresés tekintetében. Bár van, hogy előfordul, hogy egy-egy párosnak szerencsésen sikerült szállást találnia, sajnos a legtöbbször hosszú keresgélés és bizonytalanság előzi meg azt a pillanatot, mikor végül befogadja valaki magához a megfáradt sztárpárosokat.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Sajnos az évad legújabb epizódjában Krausz Gábornak és Mikes Annának volt nehéz dolga a szálláskereséskor, ugyanis egy olyan környékre tévedtek, amely egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő. A sztárséfet teljesen sokkolták a körülmények. 

Ezt a putritelepet b*meg! Azta, egy disznót vett ki a kocsiból! Na jó, ebből útlevél lesz szívem rövidesen, komolyan. Ez a legaljának a legalja, voltunk már gané környéken, de ez még annál is retkesebb, nincsenek házak se nagyon és nagyon büdös van. Igazából ez a végső kegyelemdöfés a mai napra. De nem baj, majd lesz valami, mindig volt már valahogy, úgyhogy most is lesz.

– összegezte érzéseit Gábor, akinek megdöbbenését párja, Mikes Anna is osztotta, aki röviden, tömören kegyetlennek írta le a környéket, amerre járnak.

Exit mobile version