Férjhez ment Seherezádé, csodaszép menyasszony volt

N.O. | 2024. Szeptember 26.
A ValóVilág 5. sztárja, VV Seherezádé közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt, miszerint férjhez ment.

Május végén jegyezték el Seherezádét, a ValóVilág 5. legjobb női játékosa Isztambulban mondta ki az igent kedvesének, Norbinak, akivel egy népszerű, internetes randioldalon találtak egymásra. Mindössze 8 hónapja ismerték akkor egymást.

Betértünk erre a csodálatos helyre, ahol ettünk, ittunk, gyönyörködtünk a panorámában. Videókat, fotókat készítettünk, és egyik pillanatról a másikra letérdelt előttem, és megtörtént. Még most sem ocsúdtam fel ebből az egészből

 

– mesélte korábban a Fókuszban Nagy Vivien Seherezádé, aki már nem DJ, hanem táplálkozási tanácsadó.

Az egykori villalakó pedig most követőivel azt is megosztotta, hogy párjával összeházasodtak, a csodálatos esküvői fotókat ide kattintva megnézheted.

Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

“Nekünk az egész kapcsolatunk ilyen gyorsan alakult. Néhány randi után már olyan élethelyzetbe kerültünk, hogy megbeszéltük: nagyon jól kijövünk egymással, jók a hétköznapok, már többször is több időt töltöttünk együtt, akkor költözzünk is össze. Ez néhány hónap után megtörtént. Úgyhogy kvázi már házas életet élünk, ha úgy nézzük” – mondta el korábban az egykori reality-sztár kedvese, Kultsár Norbert, aki a szállodaiparban dolgozik.

Exit mobile version