nlc.hu
Sztárok
Eljegyezték Seherezádét, a ValóVilág 5. sztárjának a kezét 8 hónap után kérték meg

Eljegyezték Seherezádét, a ValóVilág 5. sztárjának a kezét 8 hónap után kérték meg

Mesebeli helyszínen zajlott a lánykérés.

Eljegyezték Seherezádét. A ValóVilág 5. legjobb női játékosa Isztambulban mondta ki az igent kedvesének, Norbinak. Mindössze 8 hónapja ismerik egymást, emiatt talán sokan gondolhatják azt, hogy kicsit gyors a tempó. A fiatal jegyespár azonban állítja, erről szó sincsen, egyszerűen csak mindketten megtalálták az igazit.

Seherezádé

Seherezádé és párja – Forrás: RTL / Fókusz – videó

“Betértünk erre a csodálatos helyre, ahol ettünk, ittunk, gyönyörködtünk a panorámában. Videókat, fotókat készítettünk, és egyik pillanatról a másikra letérdelt előttem, és megtörtént. Még most sem ocsudtam fel ebből az egészből”mesélte a Fókuszban Nagy Vivien Seherezádé, aki már nem DJ, hanem táplálkozási tanácsadó.

Az esküvőt még idén szeretnék megtartani a szerelmesek, akik egy népszerű, internetes randioldalon találtak egymásra. Bár mindketten nagyon szeretnek utazni, a jövőjüket itthon képzelik el, sőt az esküvőjüket is Magyarországon szeretnék tartani.

Nekünk az egész kapcsolatunk ilyen gyorsan alakult. Néhány randi után már olyan élethelyzetbe kerültünk, hogy megbeszéltük: nagyon jól kijövünk egymással, jók a hétköznapok, már többször is több időt töltöttünk együtt, akkor költözzünk is össze. Ez néhány hónap után megtörtént. Úgyhogy kvázi már házas életet élünk, ha úgy nézzük” – árulta el az egykori reality-sztár kedvese, Kultsár Norbert, aki a szállodaiparban dolgozik.

Az újdonsült jegyespár már a gyerekvállalásról is beszélt. “Most első körben két gyereket tervezünk” – mondta el Norbi, Seherezádé pedig hozzáfűzte, hogy már a nevük is megvan, de az egyelőre titok.

Seherezádé külseje és hajszíne amúgy sokat változott az elmúlt 12 évben. A valóságshow-ban 163 napot, azaz több mint 5 hónapot töltött.

Seherezádé egykor, a VV5-ben, 2012-ben:

Seherezádé egy győztes párbaj után a VV-ben - Fotó: Sajtóklub

Seherezádé egy győztes párbaj után a VV-ben – Fotó: Sajtóklub

Hiába lépett ki a rivaldafényből a ValóVilág után, az ismertsége megmaradt: a közösségi oldalát még mindig közel 100 ezren követik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top