Sztárok, akik teljesen átalakultak egy frizuraváltásnak köszönhetően

F. B. | 2024. Szeptember 29.
Vannak olyan hírességek, akik nem félnek változtatni a saját hajviseletükön!

A sztárvilágban a hajviselet akár egy egész karriert is megalapozhat, gondoljunk csak a Jennifer Anniston ikonikus ‘Rachel’ frizurájára a Jóbarátok sorozatból, melynek 30 éves évfordulóját egyébként pont nemrégiben ünnepelte lapunk számos izgalmas cikkel. Nem csoda hát, hogy sok híresség féltve őrzi ikonikusnak számító tincseit és a világért sem változtatná meg őket. Ennek ellenére azonban vannak olyan hírességek is, akik pedig pont abból csináltak karriert, hogy állandó jelleggel megújultak, sosem hagyva időt arra közönségüknek, hogy esetlegesen megunják vagy megszokják őket. 

A magyar sztárvilágban is bőven van példa minkét esetre. Ha az állandóságot nézzük, akkor gondoljunk csak Opitz Barbi vagy Soma Mamagésa rakoncátlan göndör fürtjeire vagy Détár Enikő igézően vörös hajára. Ha pedig a változatosságot kedvelőket vesszük sorra, akkor nem szabad kihagynunk Tóth Gabi vagy éppen Kulcsár Edina nevét.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

De vajon kik azok a hazai celebek, akiken nagyot dobott akár egy kis apró változtatás is a hajviseletükben? Az alábbi válogatásunkból kiderül, hogy kik voltak az elmúlt időszak nagy átváltozóművészei!

Puskás-Dallos Bogi

Ha már új hajviselet, akkor nem szabad elmennünk Puskás-Dallos Bogi neve mellett, aki a napokban festette át ikonikusnak számító szőke haját vörösre. Az énekesnőt úgy tűnik nem csak lelkiekben formálta át az anyaság, hanem a külsőjében is!

Mádai Vivien

A TV2-től 2022-ben távozó műsorvezetőnőt a nézők megszokhatták gyönyörű, szőke hajkoronájával, melyet most természetes hatású vörösre cserélt. Úgy tűnik a vörös az idei ősz slágere! 

Tóth Gabi

Az örök átváltozó énekesnő egy egészen vad változást eszközölt hajkoronáján az utóbbi időszakban. Gabi egy hosszas bejegyzésben, Instagram-oldalán fejtette ki, hogy fodrászára több mint tíz éve számíthat már, és mindig elkészíti azt a hajkoronát, amit ő elképzel. Most úgy tűnik, hogy egy vagány Kleopátra-stílusra esett a választása. 

Lékai-Kiss Ramóna

A műsorvezetőnő a hajvágása után elgondolkozott, hogy vajon ez egy új életszakasz kezdete-e. 

„Nem titok, azért kellett levágni a hajam, mert a sok forgatás miatt, hogy állandóan szárítottuk, pöndörítettük, vasaltuk, tönkrement. Most az a terv, hogy negyvenéves koromra – van még két és fél hónapom – visszanövesztem, legalább vállig. Most volt az utolsó visszavágás. Szeretem, de nem tudtam megszokni a rövid hajat… Volt is egy parám, miszerint ’Úristen, lehet, hogy kapuzárási pánikom van, nem kapok levegőt, negyvenéves leszek’, és beugrott, hogy a nők idősebb korukban szoktak rövid frizurára váltani. Gondolhatjátok, hogy éreztem magam. Szóval nem szoktam meg, de valahol mégis megbarátkoztam vele.” – nyilatkozta korábban a műsorvezetőnő.

Erős Antónia

Az RTL híradósának hosszú évekig védjegye volt a rövid, vörös haja. Az árnyalat az idők során változott, de mindig valamennyire vörösbe hajlott. Egy pár hónapja azonban megvált vörös tincseitől és szépen fokozatosan szőkére váltotta azokat. 

Kulcsár Edina

Mint ahogyan azt már fentebb említettük, Kulcsár Edina sem fél attól, hogy új hajviseleteket próbáljon ki. Volt már vállig érő haja és szőke hajkoronája is, legtöbbször azonban a hosszú, barna hajszínre szavaz. Edina változatos hajviseleteit ide, ide és ide kattintva lehet megtekinteni.

Exit mobile version