Balesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra, kritikus az állapota

N.O. | 2024. Szeptember 30.
A Jóban Rosszban színésznője és kisfia súlyos balesetet szenvedtek.

FRISSÍTÉS: 

Azóta kiderült, hogy a súlyos balesetet szenvedett színésznő Sallai Nóra, akinek a story.hu információi szerint válságos az állapota és sürgősen vérre lenne szüksége. 

Mint ismeretes, Bogdányi Titanilla korábban Instagram-sztoriban árulta el, hogy a Jóban Rosszban sorozat színésznője és gyermeke súlyos autóbalesetet szenvedett. Kolléganője kritikus állapotban van, az életéért küzdenek – írja a Blikk.

(Fotó: TV2/Tények)

A lap információi szerint a 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, amikor balesetet szenvedtek. A szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki Alsónémediben a Haraszti útra, amelyen épp akkor, hatalmas sebességgel száguldott egy BMW.

“Bajtársaink egy kisfiút sikeresen újraélesztettek, majd őt és az édesanyját kórházba szállították, mindkettejüket életveszélyes állapotban. További két fiatal férfit végtagsérülésekkel, helyszíni ellátást követően szintén kórházba szállítottunk. A sérültek állapotáról a kórházba szállítást követően nincs tudomásunk” – tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat.

A brutális ütközésről videó is készült, amelyet a Tényekben mutattak be: 

Exit mobile version