Sztárok

Éles kritikát fogalmazott meg a celebekről Szabó Zsófi

Véget ért Szabó Zsófi önkéntes száműzetése: a színésznő a minap tért haza skandináv kalandtúrájáról.

A Jóban Rosszban színésznője tizenhat napot töltött Norvégiában. Szabó Zsófi szerda reggel a Mokka vendége volt, ahol többek között arról is mesélt, miért döntött úgy, hogy nem valami egzotikus tengerparton, hanem abszolút nomád körülmények között regenerálódik az elmúlt hónapok történései után. “Rengeteg híresség elmegy, bikiniben fotózza magát, vagy elmegy bulizni, leissza magát. Én tényleg példásan szeretnék viselkedni, és megmutatni azoknak az embereknek ezeket a csodálatos helyeket, akik esetleg nem tudnak ide eljutni” – fogalmazta meg éles kritikáját a hazai celebvilág egyes szereplőiről Szabó Zsófi, aki azt is elmondta, hogy hazatérni mindenképp rossz volt, de nem felejteni ment, hanem a pillanatért. A színésznő útja végén egy blogban foglalta össze az élményeit – ezt ide kattintva elolvashatod.

Itt megnézheted a zarándokúton készült fotókat:

Megnézem
Összes kép (1)

A Megasztár felfedezettje, Fekete Dávid a minap a Mokka adásában mutatta be új kedvesét – további részletekért kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top