Sápi Vivi házasságáról: “úgy éltünk egymás mellett, mint a kollégiumi szobatársak”

N.O. | 2024. Szeptember 30.
Sápi Vivi elárulta, miért ment tönkre a házassága.

Sápi Viviennek 800 ezernél is több követője van a TikTokon, aki légiutas-kísérőből lett az ország egyik legnépszerűbb tartalomgyártója. A Sztárboxban Dér Heni ellen lépett ringbe, és került ki győztesen. A 30 éves influenszer korábban Hajdú Péter műsorában mesélt arról, hogy fiatalon ment férjhez, de házassága megromlott, válás lett a vége. Férje vezetéknevét megtartotta, mivel így, ezzel a névvel vált ismertté.

(Fotó: fotocentral)

“Igazából akkor kezdett az egész megromlani, amikor én elvesztettem az állasomat a Covid miatt. Így az én életemből kiesett a repülés, ő pedig úgy döntött egy évvel később, hogy már nem szeretné csinálni, és azon kaptuk magunkat, hogy amint a repülés kiesett az életünkből, minden más közös dolog is” – mondta Sápi Vivi megromlott házasságáról, majd hozzátette, hogy volt egy építkezésük is, ahol ő sok mindent vett a nyakába. Vivi azt is elárulta, a házassága legvégén úgy éltek egymás mellett, mint a kollégiumi szobatársak, annyira elhidegültek férj és feleségként.

Szülei még kiskorában elváltak, édesapja ivott és emiatt sokszor volt agresszív. Hátrányos helyzetű gyerekként nőtt fel, alaposan meg kellett gondolniuk, mire költik édesanyja fizetését.

Exit mobile version