Házasodna a gazda: Józsi gazda nagyon kiakadt Nádai Anikó egyik jelöltje miatt

F.C. | 2024. Október 02.
Tökéletes szeretőnek érzi magát a veresegyházi hölgy, és csak Józsi gazdára vágyik, a szamócatermesztő azonban rögtön két negatívumot is talált benne.

Nádai Anikó 4 hölgyet választott ki az idei évadban visszatérő Józsi gazdának, akiknek a bemutatkozó leveleit el is vitte hozzá, Felsőlajosra. A jelöltek közül az egyikük heves érzéseket váltott ki a szamócatermesztőből, a műsorvezető azonban rögtön tudta, hogy Józsi csak kifogásokat keres, miközben egyértelműen látszott, mi miatt utasította el azonnal Zsuzsát. Az 58 éves hölgy könyvelőként dolgozik, Veresegyházán él, van egy nagy lánya, aki 33 éves, és van egy 3 éves unokája; 30 éve elvált, azóta kisebb-nagyobb próbálkozásai voltak a társkeresés terén. Ami a hobbiját illeti, imádja gondozni a rózsáit.

“Könyvelő? Mindjárt azok a dolgok futnak a fejemben, hogy én milyen hölgyekkel éltem együtt. (…) Ez a közeg igen is kíván egy bizonyos speciális gondolatot, kitartást. A mezőgazdaságból nem hiába menekül a legtöbb fiatal, a legtöbb ember, mert ez munkás. Ez visszatart”fakadt ki Anikónak Józsi gazda, aki azt is hozzátette, hogy nemcsak Zsuzsa közegébe (azaz, hogy könyvelő), hanem az életkorába is bele tudna kötni.

“Nem is ismered a kötegét?” – reagált a műsorvezető, mire a szamócatermesztő így válaszolt: “Dehogynem! Elmondta, hogy könyvelő”.

“Én csak egy jó tanácsot szeretnék neked adni: szerintem lehetnél egy picit nyitottabb!” – javasolta Józsi gazdának, akit végül azzal nyugtatott meg, hogy Zsuzsánál idősebb hölgy nincs a többi jelölt között.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version