nlc.hu
Szabadidő

József gazda visszatér

Házasodna a gazda: Idén újra szerencsét próbál a tavalyi évadból ismert József gazda

Vajon ezúttal sikerrel jár?

Évek óta sikeresen fut az RTL csatornáján a Házasodna a gazda, amelyben nem mindennapi körülmények között keresik a szerelmet a szereplők. Év elején a csatorna bejelentette, a sikerszéria folytatódik! Idén újra adott a lehetőség a Házasodna a gazda 7. évadában, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel.

József gazda

Fotó: RTL

Most vasárnap ismét várják a gazdák, hogy valaki elrabolja a szívüket. A tavalyi évben József gazda kálváriája egészen meghökkentő volt. Ő volt az, aki szemétdombra vitte kiszemeltjét, majd erős beszólásai miatt a fináléban két hölgyet is elveszített. József idén is szerencsét próbál. 

A várakozásomhoz képest nem jól alakultak a dolgok. A felvételek kezdetén rájöttem, nem vagyok felkészülve arra, hogy több nő között kell helytállnom, ez az éles helyzet rendesen feladta nekem a leckét. Fel kellett ismernem azt is, hogy ha nincs meg azonnal az elsöprő tűz, ami átsegít a gondokon, és ami segíti a toleranciát egymás iránt, akkor nagyon nehéz az ismerkedés. Amikor pedig végre úgy éreztem, megmozdult bennem valami, a lányok elhagytak

 – taglalta a tavalyi évad végén József, aki remélhetőleg tanult a hibáiból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top