nlc.hu
Sztárok

József gazda sírva könyörgött Böbének

Miután faképnél hagyták József gazdát, sírva könyörgött a kikosarazott Böbének, térjen vissza hozzá

„Szükség van vésztartalékra" – mondta.

Talán nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek az idei Házasodna a gazda című műsorból nem József gazda a legszimpatikusabb szereplő. A férfi több ízben is kihúzta a gyufát feleségjelöltjeinél és a nézőknél is.

József gazda

József gazda

Már a legelején, az első randira menet a szexuális életéről faggatta Krisztit, amit megspékelt azzal, hogy egy szemétdombon nézette vele a „romantikus” naplementét. Meglepő módon Kriszti a végsőkig kitartott és már-már ő lett volna a befutó, amikor a gazda közölte vele, amiről most álmodozik, az egy punci, akit szerethet. Kriszti a meglepettségtől szólni nem tudott, majd elviharzott, de végül úgy döntött, nem tartja magában a véleményét. 

„Most akkor kincset keresel, szerelmet vagy puncit? Mert nem mindegy. Annyira bántó tud lenni, hogy punciként nevezel meg egy nőt. Ha puncit keresel, akkor azt megkaphatod pénzért, mert van belőle. Tudod, mit láttam benned? A tiszta lelkedet. Volt bennem egy álomkép, hogy én lennék a királynőd, de a házvezetőnőd és a puncid semmiképp. Nem a szexszel van a gond, tudom élvezni és vágyom is rá. Vannak igényeim, de hogy képes vagy punciként tekinteni egy nőre” – háborgott Kriszti, aki később Timivel is megosztotta a történteket. Timit annyira lesokkolta, amit hallott, hogy azon nyomban pakolni kezdett Krisztivel. 

József, mintha mi sem történt volna, boldogan akarta elhívni Timi az utolsó álomrandira, majd pofán csapta az igazság, hogy ezt a bánásmódot Timi sem fogja eltűrni. Mit tehet egy férfi, ha két szék között a földön landol? Úgy határozott, visszakönyörgi a korábban hazaküldött Böbét, akit sírva hívott fel, akárcsak egy áldozat, sőt, még azt is hozzátette:

Vésztartalékra mindig szükség van.

Sajnos Böbe bedőlt a könnyeknek, és igent mondott az álomnyaralásra. Mindketten izgatottan vágtak neki az utazásnak. Böbe őszintén elmondta, szerette volna jobban megismerni a gazdát. József pedig arra volt kíváncsi, Böbének erősebb-e a jelleme, mint annak a két hölgynek, akik elhagyták, miután a női nemet egyszerűen punciként aposztrofálta. 

Izgatott vagyok, hogy vajon Böbe erősebb jellem-e, mint a másik két lány. Vajon megmutatja-e, hogy egy jó asszony mindent megbocsát?

Hogy vajon miként alakul Böbe és József gazda álomnyaralása, ma kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top