nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda: József gazda esete

Még soha nem fordult elő a Házasodna a gazda történetében, ami József gazdával megtörtént

Megbánta a botrányos kijelentését.

Egy rosszul megválasztott kifejezés, rosszkor elhangzott szó, félreérthető megfogalmazás mindent tönkretehet. József gazdánál súlyos következménye lett annak, amikor a vágyairól próbált őszintén beszélni. A kimondott szavakból komoly sértődés lett, nem véletlenül. A Házasodna a gazda évtizedes történetében példátlan volt ez az eset. Olyan már történt, hogy egy gazda a rapid randiról az összes lányt hazaküldte, de ilyen, hogy egy lány se maradjon – József gazdát ugyanis a felháborító kijelentése miatt faképnél hagyta mindkét feleségjelöltje – még sohasem fordult elő. A Fókusz a történtek után megszólaltatta a gazdát.

József gazda nagyon csalódott - Fotó: Sajtóklub

József gazda kijelentése kiverte a biztosítékot, utólag belátta, hogy hibázott – Fotó: Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogy hiba volt-e a kitárulkozása, a következőket mondta: „Hát, hogyne! Hát persze, hogy hiba. De hát ki nem hibázik?! Ott, mind a két csaj itt hagyott! Ott, akkor, nullára! Katasztrófa! Nem is tudom elmondani, hogy mennyire rossz érzés volt ez. Nem lehet leírni. Szörnyű! Az ember szeretne mindent nem meg történtté nyilvánítani ilyen esetben. Mindent.”

Mint megírtuk, amikor szembesült azzal, hogy Krisztit és Timit is elvesztette egy csapásra, sírva könyörgött a korábban kikosarazott Böbének, hogy térjen vissza hozzá, és végül vele utazott el Dublinba az álomrandira. „Én olyan hosszú tüzű vagyok. Én olyan irgalmasan már nagyon ki kell, hogy boruljak akkor, hogy megszólaljak és panaszkodjak. Ő egy kicsit másabb, de nem volt semmi probléma. Fantasztikus volt ez a csajszi. Böbe nagyon csodálatos lány!” – áradozott róla a közös külföldi útjuk után József gazda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top