Kiderült Szarvas Andi születendő babájának neme

F. B. | 2024. Október 04.
Boldogságunk leírhatatlan!” - fűzte kommentként videójához a leendő édesanya, akinek határtalan öröme jól látszik a kiposztolt képsorokon.

Egy mesés babaváró buli keretében lepleződött le, hogy az egykori szépségkirálynő kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Szarvas Andi, aki 2018-ban, mindössze 20 évesen lett Magyarország Szépe, szintén a közösségi oldalán jelentette be a babavárás hírét nemrégiben, a nagy hírhez pedig az alábbi gondolatokat fűzte: 

Szia TE kincs! TE CSODA! Nincsenek szavak, a világ legszebb dolga ami velünk történik. Elképesztő érzések kavarognak bennünk, annyira boldogok vagyunk!” 

– írta ki magából akkoriban. 

Szarvas Andival amúgy nagyot fordult a világ tavaly. Év elején még egy jegyesség felbontása után volt a szépségkirálynő, azonban hamar megtalálta azt férfit, akivel összekötné az életét. Augusztusban pedig már el is jegyezték.

Tudják már a baba nemét

Andi egy mesés videóban árulta el követőinek születendő gyermeke nemét. A felvételen jól látszik, hogy nagyon adtak a dekorra, szinte egy varázsvilág vette őket körbe a nagy leleplezés során. Andi egy testre simuló, fehér ruhát viselt (amely tökéletesen megvillantotta egyre kerekedő pocakját is), míg párja egy bézs öltöny mellett tette le a voksát. Miután a lufit kipukkasztották, rózsaszín papírdarabok szálltak fel a levegőbe, Andi arcán pedig jól kivehető az a földön túli öröm, amelyet az elmúlt időszakban érezhet. 

Boldogságunk leírhatatlan! KISLÁNY!

– írta bejegyzéséhez a leendő anya.

Exit mobile version