Sallai Nóra kisfiának halálára írt szívszorítót Puskás-Dallos Peti

Vad Rózsa | 2024. Október 07.
Hétfőn délután a kórházban meghalt Sallai Nóra súlyos autóbalesetet szenvedett kisfia. Puskás-Dallos Peti finomkodás nélkül írta le véleményét a tragédiáról.

Hétfőn délután járta be a magyar sajtót a rettenetes hír, hogy a kórházban meghalt Sallai Nóra kisfia, aki édesanyjával együtt szenvedett autóbalesetet szeptember végén, Alsónémedin. Puskás-Dallos Peti, maga is édesapa, szívszorító sorokkal búcsúzott, közösségi oldalán. Írását változtatás nélkül közöljük: 

Megöltetek ismét egy gyermeket.Tönkretettetek egy családot.

Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már,hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül…pedig semmi mást nem csináltak ,csak ugyanazt mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon , ültek együtt az autóban , lehet zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak , majd véget ért minden.

Azért mert részegek vagytok, be vagytok drogozva,

mert versenyeztek , mert villogni akartok , mert faszgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok.
Sallai Nóra a kolléganőm.Amióta olvastam mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk.

Fotó: RTL / Sajtóklub

Ne imádkoztam volna , hogy felépüljenek…nem tudom ezek után mit lehet mondani.
Csak annyit tudok, hogy ezt a többesszámot üzenem mindenkinek,aki hisztizik miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, miért kell lassítani az autóforgalmat, miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva , akár csak beszívva is beülni, miért

gyűlöletes a versenyzés az utakon, miért undorító,

amikor letolsz másokat az utakon , majd büntetőfékezel…és legfőképpen üzenem a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak , mekkorát gyorsul az új státuszszimbólum, , akik liveoznak , miközben a városban baszatják , és hát tudom jól , hogy ittasan – bekokózva szálltok be a kocsitokba , mert

abban bíztok, hogy híresek vagytok , ezért nektek szabad, hogy ezekért a halálokért ti is hibásak vagytok mind.

Ha a lelkiismeretetek nem is , a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok.

Nyugodj békében Bende. Imádkozunk a családodért.

Exit mobile version