Berki Mazsiék ezért mondtak igent a Nyerő Párosra

F.C. | 2024. Október 09.
Két éve alkotnak egy párt.

Berki Mazsi és a kislánya, Emma 8 hónapos volt, amikor találkoztak Kajári Zoltánnal, akinek két gyermeke van, egy saját lánya és egy nevelt fia. “Éppen egy hosszabb kapcsolaton voltam túl, és úgy voltam vele, hogy egy ideig egyedül szeretnék lenni. Azt is megfogadtam, hogy nem ismerkedem olyan nővel, akinek már van gyermeke, mert volt már ilyen tapasztalatom korábbról a lányom édesanyjával. (…) Amikor a lányom édesanyjával összejöttünk, neki már volt egy 3 éves fia, akit sajátomként nevelek a mai napig. (…) Aztán jött Mazsi egy babával, és minden elhatározásomat felülírta az, ami kettőnk között kialakult”mesélte a Blikknek az ingatlanfejlesztő, aki elfogadta és neveli a kis Emmát. Hamar megszerették egymást, sőt a kislány olykor apának szólítja.

Zoltán nem titkolja, vágyik a közös gyerekre: “Amikor reggelente a kocsiban ül a három gyerek, el szoktam gondolkodni azon, milyen jó lenne egy közös gyerek is. Ugyanakkor az is igaz, hogy így sincs sok időnk egymásra”.

A szerelmesek éppen ezért mondtak igent a Nyerő Páros felkérésére, így végre huzamosabb időt tölthettek kettesben. Elmondásuk szerint szinte nyaralásként fogták fel a villában töltött időt. “Hatalmas kaland volt, és azt hiszem, még inkább összekovácsolt minket a műsor. (…) Zoli olyan férfi, akire bármikor számíthatok és támaszkodhatok” – vallotta be a bulvárlapnak Berki Mazsi.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Nyerő Páros – videó

Exit mobile version