Először beszélt a párjáról Szabó Zsófi

F.C. | 2024. Október 09.
Nem titkolja tovább.

Volt idő, amikor mindenről – új szerelemről, szakításról, költözésről, családi örömökről és bánatokról is – túl őszintén beszélt Szabó Zsófi, emiatt pedig többször megégette magát. A műsorvezető már egy ideje kerüli a magánéleti válaszokat, éppen ezért feltűnő, hogy szeptember utolsó hétvégéjén, a Sztárban Sztár All Stars utáni élőzésben, a saját közösségi oldalán szóba hozta új párját, akiről eddig ugyan hallani és olvasni is lehetett, de Szabó Zsófi sohasem erősítette meg még azt sem, hogy egyáltalán kapcsolatban élne.

Szabó Zsófi nemrég a közösségi oldalán köszönte meg párjának, hogy a jelenlegi terhelt időszakban (több tévéműsora is fut egy időben) is maximálisan támogatja – Fotó: Sajtószoba

„Ez egy terhelt időszak, Mokka, Sztárban Sztár All Stars és a Dancing with the Stars-próbák (követik egymást), a családom támogatása nélkül nem tudnék ennyit dolgozni. Köszönöm az anyukámnak, a testvéremnek
és a páromnak, hogy biztosítják a hátteret” – mondta el.

A tévés már elköltözött a törökbálinti házából, amelyben a válása után élt a kisfiával, és az üzletember párja jóvoltából egy budai, 12. kerületi, többszintes, medencés villában él jelenleg Mendellel, aki már elsős, és egy nemzetközi magániskola (az úgynevezett “amerikai iskola”) tanulója – írja a BEST magazin. Azt nem tudni, hogy Szabó Zsófi a párjával vagy nélküle él.

Amúgy az öccse lett a menedzsere: Gyuszkó felel a közösségi oldalaiért, elkíséri őt a tárgyalásokra, valamint fuvarozza is.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version