nlc.hu
Sztárok

Sztárok és titkos párjaik

Magyar sztárok, akik titkolják párjukat

Évek óta együtt vannak, sőt, közös gyermeket is nevelnek, mégsem beszélnek szívesen párjukról a következő magyar hírességek.

Sokan találgatják, ki lehet a párjuk, de vannak hírességek, akik ezt az információt inkább szeretnék megtartani maguknak.

Voksán Virág

A dj-nek már két gyereke is van párjától, közel hat éve vannak együtt, de továbbra sem tudni róla semmit. Egy kis kivételt tett, és néhány hónapja a megismerkedés történetét megosztotta a nyilvánossággal.

Sztárok, akik titkolják párjaikat

Fotó: Sajtóklub

„Edzésről tartottam hazafelé, amikor egy helyes srác elkérte a telefonszámomat. Megdöbbentem, és bár már elsőre nagyon rokonszenves volt, nem adtam meg, nem szoktam így ismerkedni. De azért javasoltam neki, hogy jelöljön be Facebookon, ott írjon üzenetet, ha gondolja” – mesélte a Story magazinnak a dj, aki ezt követően másfél hónapig írogatott párjával, mire hajlandó volt randira menni vele.

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő már régóta rejtegeti a párját, sem a közösségi oldalán, sem az interjúkban nem mesél soha róla. „Roppant érdekes téma, hogy ki az apja. Találgatják folyamatosan. Ő egy civil ember, aki nem szeretne szerepelni. Pont most beszéltem valakivel, és sokkal borzasztóbb az a férfi, aki folyamatosan szerepelni akar melletted. Annál szörnyűbb nincsen, amikor egy civil férfi melletted szeretne valakivé válni. Mindenkinek volt már ilyen az életében, nekem is” – mondta korábban Horváth Éva, aki nemrég annyit elárult az egyik vlogjában, hogy párját Gábornak hívják. És ha Youtube-csatornájára elég feliratkozó érkezik, akkor meg is mutatja. 

Sztérok, akik titkolják párjaikat

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

Stohl Luca

Stohl Luca is kényesen ügyel arra, hogy férje egyetlen családi fotón se szerepeljen. Ha mégis, akkor kitakarják az arcát. A titokzatos fiatal férfit csak B-ként emlegeti a család.

Sztárok, akik titkolják szerelmüket

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

A műsorvezető nem osztott meg túl sok információt esküvőjéről sem, csupán annyit, hogy szeptember 4-én keltek egybe a szerelmével. Nagyon sokan gratuláltak az esküvőhöz, többek között Ördög Nóra, Mádai Vivien és Kárpáti Rebeka is hozzászólt a fotóhoz.

Nagy Adri

Nagy Adri sem szívesen teregeti ki a magánéletét, a kisfiát is csak ritkán mutatja meg, párját pedig még nem láthattuk. 

Sztárok, akik titkolják szerelmüket

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

„Egy igazi férfi típus, persze, ezt látja egy nő, hogy abszolút apuka is lehetne. Mi azért már ismertük egymást korábbról, szóval a megismerkedésünk nem újkeletű dolog volt. Nem volt itt vadászat, egy tök véletlen folytán futottunk össze, és akkor azt gondoltuk, hogy Jézusom… Mi eddig miért nem beszélgettünk többet?” – árulta el róla korábban.

2018-ban jegyezték el egymást, ugyanebben az évben született meg kisfiuk, Benedek, végül az esküvőre 2020 februárjában került sor.

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top