nlc.hu
Sztárok

Diana hercegnő kézírása

Megfejtették Diana hercegnő kézírásának titkait

Így vélekedik a néhai Diana hercegnő kézírásáról a grafológus.

Diana hercegnő számos kézzel írt levele maradt fenn abból az időszakból, amikor a brit királyi család tagja volt. A walesi hercegnő levelezéséből megismerhető kézírását a királynő platinajubileuma alkalmából elemezte Emma Bache, brit grafológus, pszichoterapeuta, hogy megfejtse, milyen esetleges rejtett üzeneteket hordoznak.

„A néhai Diana hercegnőről tudható, hogy termékeny levélíró volt, és mindennap szakított időt a köszönőlevelek megírására” – magyarázta a szakember.

Diana hercegnő

Diana hercegnő (Fotó: Jayne Fincher/Princess Diana Archive/Getty Images)

„A kézírás dőlésszöge függőleges, ami egy gyakorlatiasabb oldalát tárja fel személyiségének és a tervezéshez való érzékének. Írásában sok lekerekített vonás, valamint a »g« és »y« betűkhöz kapcsolódó hurkok láthatók. Nyilvánvaló, hogy anyai személyiség volt, és mélyen érzékeny mások sorsára” – mutatott rá Bache. A grafológus hozzátette: a kézírása azt is mutatja, hogy szüksége volt a körülötte lévők szeretetére és megerősítésére.

„Bár írásának általános mérete nagy, a szavak között nagy hézagok vannak. Ez a társaság iránti igénye és a magányba való visszavonulás iránti vágya közti szakadékra utal.”

Diana hercegnő kézírása

Diana hercegnő kézírása (Fotó: Cate Gillon/Getty Images)

„Diana hercegnő aláhúzta aláírását, ami azt jelzi, hogy szerette a saját útját járni, és tudott makacs lenni, annak ellenére, hogy  rendkívül szerető és jóindulatú természet volt. Összességében Diana kézírása nagyon jól tükrözi a közvélemény véleményét róla: gondoskodó, empatikus és jóindulatú fiatal nő volt.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top