nlc.hu
Sztárok

Nagy Adri a Megasztárban

Felismernéd? Ilyen volt Nagy Adri a Megasztárban 9 éve

Nagy Adri számára a Megasztár hozott nagy áttörést 2012-ben, azóta pedig szinte folyamatosan láthatjuk a képernyőn. Nézd meg, mennyit változott az énekesnő 9 év alatt!

Nagy Adrit valójában a Megasztár előtt, már 2010-ben megismerhettük, amikor a Szinglik Éjszakája című film betétdalát énekelte el. Rá két évre, 2012-ben tűnt fel aztán a Megasztárban, ahol végül a hetedik helyen végzett. Egy évvel később szerepelt a Starfactory című musicalben, majd 2014-ben átvette Szabó Zsófi szerepét a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájában. Azóta is számos, főleg TV2 produkcióban tűnik fel időről időre, így láthattuk a Sztárban sztár című műsorban, ami újabb nagy ugrást jelentett Nagy Adrinak a karrierjében. A műsorban a döntőbe jutott, a végén pedig a harmadik helyet érte el, és közben rengeteg új rajongót szerzett magának az énekesnő.

Szerelmek és nagy szakítások

Nagy Adri szerelmi élete a Megasztár óta tartogatott meglepetéseket a rajongók számára. A tehetségkutató műsorban együtt szerepelt Nagy Kristóf Bozonttal, akivel egymásba szerettek, és bár a Megasztár után összeköltöztek, sőt a Sziget fesztiválon örök hűséget is fogadtak egymásnak, végül öt hónap után szakítás lett a kapcsolat vége. Pedig közösen tervezgették akkoriban, 2012-ben a jövőjüket: „Ha két ember komolyan gondolkodik egy kapcsolatban, akkor egy idő után szóba kerül a kutya-gyerek-házasság projekt. Velünk is így van ez, hiszen szeretjük egymást” – nyilatkozta a kapcsolatukról Nagy Adri.

A szakítás után nem sokat szomorkodott egyedül Nagy Adri, az új szerelem hamar rátalált Heilig Tamás zenész személyében, aki nem más, mint Heilig Gábor és Eszményi Viktória fia. Adri tökéletesen megtalálta a közös hangot akkori párja szüleivel, kapcsolatuk kezdetén így nyilatkozott erről: „Rendkívül kiegyensúlyozott a kapcsolatom a párom szüleivel. Az első találkozásnál persze izgultam, de hamar feloldódtam, mivel nagyon lazák, fiatalos gondolkodásúak és jó fejek. Van olyan például, hogy ha Tomi elmegy zenélni, akkor én átmegyek az anyukájához beszélgetni. Viki otthon van az ezotériában és sokat segít nekem, ha legyengülök, vagy bármi bajom van. Mondhatni barátnői viszonyban vagyunk.” Ám sajnos hiába volt harmónia a családban, a fiatalok három és fél év múlva szakítottak, és külön utakon folytatták az életüket.

Ilyen volt Nagy Adri 19 éve

Nagy Adri a Megasztár válogatásán 2012-ben, és most (Kép: smagpix-TV2/Nagy Adri Instagram)

Szülés és házasság

Adri végül 2018-ban ért révbe, legalábbis ami a szerelmi életét illeti, megállapodott párja, András mellett, akivel a kapcsolatuk eleje óta védik a magánéletüket. 2018-ban jegyezték el egymást, ugyanebben az évben született meg kisfiuk, Benedek, majd végül az esküvőre 2020 februárjában került csak sor nagy titokban. Szülés után négy hónappal, a Fem3Caféban vállalt műsorvezetést abban az időben az énekesnő, amint mondta, ez nem volt annyira megerőltető munka és nem járt hosszú forgatási órával, mint a sorozatban a munkája, így nem kellett sok időt távolmaradnia a kisfiától. Azért a Jóban rosszban sorozatba is visszatért végül 2019-ben, másfél évvel a szülés után, mert nagyon hiányzott már neki a rendszeres forgatás.

Ilyen volt Nagy Adri gyerekkorában
Megnézem
Összes kép (10)

Lassan kétéves lesz Adri kisfia, ám az énekesnő nagyon ritkán beszél a magánéletéről, a családját pedig nem szereti nyilvánosság előtt mutogatni. Amikor az éenkesnő fia egyéves volt, egy látásvizsgálat kapcsán mesélt az örökbefogadott kutyájukról és Beniről is Nagy Adri : „Aladár kutyusnak egyre jobb a kedve, már kezdi megszokni, hogy bővült a család, szinte felhőtlen lett a kapcsolatuk. Beni már tud vele játszani, dobálja neki a teniszlabdákat, és természetesen néha a kekszével is megkínálja.”

Adri kisfia, Beni ebben az időben kezdett beszélni is, ami szintén sok vidám percet szerzett az énekesnőnek: „Az első szava a lámpa volt, de most már egyre több mindent mond. Egyik kedvenc szavajárása a hácsi-hácsi. Hosszú ideig nem tudtam kitalálni, mit jelenthet ez, de aztán egyszer csak megfejtettem. Sokat mondjuk neki is és Aladárnak is, hogy »hát szia«. Ez a hácsi.” Beniről csak elvétve láthattunk egy-két képet az Instagramon, de azokat is inkább csak hátulról, az arcát takarva osztja meg az anyukája. Egy nem olyan régi posztban azonban feltűnt a kisfiú is, mert Adrit több követője kérte, hogy ebben a nehéz időszakban énekeljen nekik, ám a felvétel közben Beni besétált a videóba:

Úgy tűnik, Adri abszolút sikeresen egyensúlyozik anyaság, karrier és magánélet között, mindezt teszi úgy, hogy sorsközösséget vállal a többi anyával, és nem veszett ki belőle az empátia. Jó példa erre az a Facebook-poszt, melyben kiállt az anyákért, amikor Schobert Norbi a terhesség során meghízott anyákat kritizálta: „A terhességem alatt 25 kg-ot híztam és nem sikerült Victoria Secret modelleket meghazudtoló módon 8 héttel a szüléssel kockahasat villantanom. Pedig a várandóságom 8. hónapjában is jártam mozogni! Pontosan az ilyen jellegű kijelentések miatt éreztem rosszul magam és zokogtam, hogy 3 hónappal a szülés után nekem még pocakom van. Ami NORMÁLIS! Ezt dobta a genetika. De szerencsére egy igazi férfi átlát a »zsírpárnákon«, látja az éjszakázó anyát, aki 2-3 óránként kel a síró babájához, akinek nem feltétlenül a külseje a legfontosabb. Egy igazi férfi felnéz egy nőre, nem a földbe tiporja a lelkét! Látja a nagybetűs NŐt amivé ebben az időszakban válik! Egy közszereplőnek igenis tudnia kell, hogy súlya van minden mondatának! Nők ezreit megalázni óriási önbizalomhiányra vall!”

A terhességem alatt 25 kg-ot híztam és nem sikerült Victoria Secret modelleket meghazudtoló módon 8 héttel a szüléssel...

Közzétette: Nagy Adri – 2020. január 21., kedd

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top