Sztárok

Nagy Adri a kisfiáról: „Szerencsére mindent rendben találtak”

Nagy Adri kisfia túl van az első látásvizsgálaton, amit nagyon szépen tűrt.

Nagy Adri tavaly ilyenkor még nem is gondolta volna, milyen mozgalmas nyara lesz az egyéves Benivel. Kisfia már szalad, elkezdett beszélni is, és nagyon kíváncsi az őt körülvevő világra. A csinos énekesnő azt is elárulta, mi volt kisfia első szava.  

„Nagyon mozgalmas nyarunk van Benivel, pedig anno azt gondoltam, csak mostanában kezd majd el járni. Ehelyett már együtt homokozunk, focizunk és kergetőzünk – mesélte Nagy Adri, aki néhány hete Olaszországban nyaralt együtt családjával. – Bár már látta a Balatont, a hullámzó tenger először meglepte. Szájtátva figyelte, de aztán egyenesen imádta. Szeretnénk, ha minél korábban megtanulna úszni, de ez még várat magára. Egyelőre a Balcsiban és a kis babamedencéjében ismerkedik fürdőzéssel.”

Fotó: Czeizel Intézet

Adri örökbefogadott kutyusa az első hónapokban nagyon szomorúan vette tudomásul, hogy nem ő az egyetlen, akiért rajong a család. Mára azonban kezdi elfogadni, hogy megváltozott a korábbi élete. „Aladár kutyusnak egyre jobb a kedve, már kezdi megszokni, hogy bővült a család, szinte felhőtlen lett a kapcsolatuk. Beni már tud vele játszani, dobálja neki a teniszlabdákat, és természetesen néha a kekszével is megkínálja” – folytatta az énekesnő, aki amellett, hogy minél több izgalmas élménnyel szeretné megajándékozni Benit, arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy kisfia minden szükséges rutinvizsgálaton részt vegyen. A csecsemőkori szemvizsgálat kiemelten fontos, hiszen az adatok szerint száz egészségesnek vélt kisgyermekből húsz szeme beteg, ami három esetben kancsalságot takar. Egyéves kor alatt a kancsalság e formáját csak speciális géppel lehet kiszűrni. „Beni szemét még nem vizsgáltattuk meg, így itt volt az ideje elvinnünk a Czeizel Intézetbe egy látásvizsgálatra. Nagyon játékos a módszer, és nagyon figyelmes volt a doktornő is, Beni jó élményként élte meg a látogatást. Szerencsére mindent rendben találtak” – avatott be a részletekbe Adri.

Amellett, hogy Beni rengeteget rohangál, és nyitottan, kíváncsian fedezi fel a körülötte lévő világot, már szavakkal is kommunikál. „Az első szava a lámpa volt, de most már egyre több mindent mond. Egyik kedvenc szavajárása a hácsi-hácsi. Hosszú ideig nem tudtam kitalálni, mit jelenthet ez, de aztán egyszer csak megfejtettem. Sokat mondjuk neki is és Aladárnak is, hogy »hát szia«. Ez a hácsi” – árulta el nevetve Adri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top