nlc.hu
Sztárok

Hernádi Judit születésnapja

Hernádi Judit 65 lett, aki talán sohasem volt jobb formában, mint most

Hernádi Judit április 11-én ünnepli 65. születésnapját, de a színésznő mit sem törődik a korral, remek formában van.

Hernádi Juditnak nincs ideje a lazsálásra, és a színésznőnek esze ágában sincs lassítani. A 65. születésnapját ünneplő Hernádi hat év után tért vissza a képernyőre, méghozzá az RTL Klub sikersorozatában, a Keresztanyuban.

A színésznő remek formában van:

A színésznő magánéletéről vajmi keveset tudni, de annyit elárult, hogy búcsút int a fővárosi életnek, vidékre költözik, sőt, építkezik.

„Vidéken valahol – nem mondom meg, hol – vettem egy kis kertet egy faházzal. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy legyen feladatom, és kitaláltam, építtetek a helyére téglából egy nagyobbat. Nem luxusházikót, csak olyat, amit ki tudok úgy fizetni, hogy nem billenhet meg a költségvetésem. Pénzt beosztva, biztonságosan belekezdtem” – mondta a Best magazinnak Hernádi Judit.

Hernádi Judit az elmúlt 14 évben semmit sem változott.

Hernádi Judit 65 éves

Hernádi Judit 2007-ben (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Hernádi Juditnak egy lánya van, Zsófi, aki énekesnőként sikeres.

„Azt tapasztalom, hogy a művészemberek gyerekét általában tehetségtelennek gondolják, sokszor nem önmagához mérik, hanem a szüleihez. Azt tudtam, színészként biztosan elvéreztem volna, de őszintén mondom, énekesként sem volt könnyű az indulás” – nyilatkozta korábban Zsófia a Story magazinnak.

Hernádi Judit nagyon népszerű:

(Nyitókép: Vörös Szilárd/smagix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top