Vecsei H. Miklós újabb nagy dobásra készül

N.O. | 2024. Október 10.
Vecsei H. Miklóst egy új szerepben láthatjuk.

A Mondjad, Atikám! Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila-estje, amely  2018 óta fut a Vígszínház repertoárján, amelynek utaztatható verziójában a Platon Karataev frontembere, Balla Gergely is szerepel.

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne. „József Attila az őrület erejével, egy-egy szavával néha mélyebbre nyúlt, mint bárki más előtte” – írja róla naplójában Márai Sándor. Ebből a mélységből merít Vecsei H. Miklós, innen próbálja megmutatni a költő életútját, szerelmeit és versrészleteit.

Vecsei H. Miklós, Junior Prima-díjas színész magánéletét óvja a nyilvánosságtól, annyit azonban tudni lehet, hogy korábban öt évig egy párt alkotott Trokán Nórával, de 2017-ben szakítottak. Közösségi oldalára szeptember elején feltöltött egy képet, amin párjával és a gyermekükkel látható, tehát titokban édesapa lett. 

“Első nyaralás a kis családdal egy szép és hosszú év után hálásak vagyunk, hogy eljöhettünk pár napra, és láthatjuk innen mi fontos és mi nem, mik is a valódi viszonyok, mennyit “érünk”. Radnóti naplóját olvasom a Párizs-munkatábor tengelyen. A hét második felétől újra otthon, és elkezdjük az őszi turnét” – írta a családi fotóhoz a fiatal színész.

Exit mobile version