Sokkot kaptak a Nyerő Páros sztárjai, mikor szembesültek a műsor újításával

F. B. | 2024. Október 11.
Új designt kapott a villa és egy kapszulaszállás is felállításra került. A párok teljes sokkot kaptak, mikor meglátták, hogy ágy helyett kapszulában aludhatnak!

Ismét benépesül a Nyerő Páros villája, amelyet nyolc, mindenre elszánt páros vesz birtokba. Ám a villában található szobákért ezúttal is meg kell küzdenie a duóknak. A tét óriási, hiszen a luxuslakosztálytól a szerényebb felszereltségű szobáig a szállások széles palettája megtalálható az impozáns épületben. Ezúttal azonban egy minden eddiginél extrémebb alvási lehetőség is helyet kapott: a kapszula. A szabad ég alatt felállított alvóegység a minimumot nyújtja mind a térkihasználás, mind a komfort terén.

Fotó: RTL

„Az idei évad újdonsága ez az új szállás, a kapszula. Hamarosan kiderül, hogy kik lesznek azok, akik itt fognak aludni” – árulta el Kabát Peti. A párosok többségét bár lenyűgözte a villa design-ja, a kapszulát látva teljesen ledöbbentek.

„Nagyon tetszett a villának a kinézete, ez a futurisztikus világ. Az ember lát valamit a TV-ben, de élőben egész más” – mondta Herceg Dávid, míg Szabó Simon és párja, Balogh Edina a kapszulát látva hüledezett.

Tetszik ez a cyber sztori, jók a színek a villában. A kapszula viszont… Számítottam rá, hogy lesz valamilyen kinti szállás, egy sátor, egy jurta, egy lakókocsi, de nem egy ilyen doboz

– fejezte ki döbbenetét a színész.

A kapszulát ide kattintva lehet megtekinteni.

Exit mobile version