Kitálalt magáról a Nyerő Páros sztárja, Visváder Tamás: „Tudok hisztérikus lenni, kötekedő”

F.C. | 2024. Október 12.
A Visváder házaspár a Nyerő Páros villájába való beköltözésük előtt vallott a legrosszabb és legjobb tulajdonságaikról.

Visváder Tamás és felesége, Visváder-Palácsik Lilla is harcba szállnak a 2024-es Nyerő Páros címért. A vállalkozó bevallotta, hogy olykor kötekedő is tud lenni, ennek ellenére utál haragot tartani, és úgy érzi, mindig ő kezdeményezi a békülést. Párja pedig elárulta, hogy képtelen egyszerre több felé figyelni.

“A Lilla nagyon burkolt, zárkózott. Kevés embert enged be a bizalom körébe: csak a két gyerek, én, meg a két kutya. De értük tűzön-vízen át. Engem egy időben zavart, mert aggódtam is amiatt, nehogy unatkozzon, mert nekem sokszor van igényem minimális énidőre”  – mesélte az rtl.hu riporterének Visváder Tamás.

Vajna Tímea húga folytatta a listát a negatív tulajdonságairól: “Bennem szerintem még az, ami nem jó, hogy nem tudok egyszerre több felé figyelni. A gyerekeknél is ezzel vannak problémáim, hogy ha egyszerre csak egy gyerek van velem, akkor tök jól el vagyok vele, (…) de amikor a kettő ordít egyszerre… akkor azt se tudom, mit csináljak”.

Az üzletember magáról is kitárulkozott: “Én nagyon nehéz természet vagyok. Erőteljes. Ez az erőteljesség a jóban is nagyon erősen jön ki, és a rosszban is. Tudok hisztérikus lenni, tudok kötekedő lenni. Amire büszke vagyok, utálok haragot tartani, és én nagyon kezdeményező vagyok.”

Exit mobile version