Válságba került nemrég a Nyerő Páros sztárpárjának a házassága, kis híján elváltak Simon Attiláék

F.C. | 2024. Október 14.
Kendőzetlenül mesélt házasságuk mélypontjáról Simon Attila és felesége, Erika.

Simon Attila labdarúgó, a Kabát FC profi edzőcsapatának oszlopos tagja és felesége, Simon Erika is versenybe szállt, hogy bebizonyítsák, még a Nyerő Páros legbrutálisabb kihívásait is kibírja a kapcsolatuk. A villába való beköltözésük előtt a megismerkedésükről és a házasságuk mélypontjáról is őszintén meséltek az rtl.hu riporterének.

Simon Attila elárulta, hogy a szívét egyből megdobogtatta a párja, Erika kinézete, de a lelke fogta meg igazán. Friss szerelmesekként több rosszindulatot kaptak, de kapcsolatuk mélypontja 2-3 évvel ezelőtt következett be, amikor kis híján elváltak.

“Azt gondolom, Erikánál a lelke, ami igazán megfogott amellett, hogy egy csinos nő. (…) Egy szeretetre méltó személyiség. (…) Sok rosszindulat ért minket az elején, én egy picit nehezebben kezeltem, de aztán megpróbáltuk félrerakni és nem törődni, főleg nem olyan emberekkel, akiknek a véleményen nem számottevő” – mondta el a 41 éves labdarúgó.

A Nyerő Páros sztárpárja ma már 19 éve alkot egy párt, ám voltak mélypontjaik. Őszintén vallottak a kamerák előtt a “leghúzósabb” házassági válságukról is.

“Volt egy kemény időszak. Ennek már 2-3 éve. Volt egy jó 8 – 8 és fél hónapunk, amikor konkrétan majdnem elváltunk. Szépíthetjük, de ez így volt” – mesélte Simon Attila.

Simon Erika pedig arról is beszélt, hogyan tudták végül megmenteni a házasságukat, ezen különösen a férjének kellett többet “dolgoznia”: “Nyilván rajta múlott az egész. Ha ő akkor nem tesz bármit is a kapcsolatunkért pozitív irányba, akkor mi már nem vagyunk együtt, szerintem.”

Kiemelt fotó forrása: RTL / Nyerő Páros – videó

Exit mobile version