Oláh Ibolya megköszönte, hogy nem szavaztak rá, mert úgyis ki akart már esni a Sztárban Sztár All Stars-ból

F. B. | 2024. Október 14.
Meglepő fordulattal ért véget a Sztárban Sztár All Stars legújabb adása, melyből Oláh Ibolya inkább örömmel búcsúzott, semmint csalódottan.

Szombat este az utolsó elődöntőhöz érkezett a Sztárban sztár All Stars műsora. A finálé előtt ismét két előadónak kellett búcsúznia a versenytől: a legkevesebb szavazatot ezúttal Tóth Gabi és Oláh Ibolya kapták. Míg azonban Gabi hálával a szívében búcsúzott a versenytől, addig Oláh Ibolya azért mondott köszönetet, hogy nem szavaztak rá a nézők.

Fotó: TV2

El kell, hogy mondjam, hogy én nagyon örülök ennek az eredménynek. Akármilyen furcsán is hangzik, de nagyon-nagyon elfáradtam. Azt gondoltam, ha nekem tovább kell jutnom, akkor rendkívülien bajban leszek. Köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám és hallgattatok rám. Így legalább visszatérhetek a saját igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy show-biznisz, de nincs köze az igazi munkámhoz.

– mondta az énekesnő, aki ezek után a stábnak is megköszönte a munkáját. 

Oláh Ibolya őszinteségi rohamát hallva rengetegen ledöbbenve álltak a stúdióban, sokan pedig nagyokat kacarásztak a stúdióban, vélhetően a döbbenettől. Tóth Gabi legnagyobb pechjére az ő reakcióit szinte végig vette a kamera, és bár próbált uralkodni arckifejezésén, egy ponton már nem bírta megállni, hogy ne fogja meg a döbbenettől a fejét. Épp úgy nem sikerült a “poker face” Liptai Claudiának sem, akinek arcára, mintha ráfagyott volna a mosoly, amely jókedv helyett inkább egy bujtatott félelemet jelenthetett, azzal a gondolattal, hogy: “atyaég, mit fog még mondani?!” Stohl András arcára is egy pillanatra odakerült a kamera, rajta inkább az látszódott, hogy mintha kifelé, vagy oldalra, a zsűritársaira pillantgatna egy kis erősítésért. Nem kellett félteni a páholyban ülő továbbjutókat sem, az ő reakcióikat is vette ugyanis egy pár másodpercre a kamera. Rajtuk egytől egyig a humorral tarkított döbbenet látszódott.

A jelenet végül Ibolya ugrálásával ért véget, aki majd kiugrott a bőréből a nézők döntése miatt.

Ezt olvastad már?

Így él most Oláh Ibolya

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version