Még mindig tart Balogh Edina válása, a vagyonon megy az egyezkedés

F. B. | 2024. Október 14.
A színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt új párkapcsolatáról és arról, hogy hogyan állnak a dolgok a válása ügyében.

Balogh Edina és Szabó Simon párosa is kipróbálja magát a Nyerő Párosban, kapcsolatukat azonban nem tépázta meg a műsor, ugyanis már a megismerkedésük idején rengeteg akadályt kellett már leküzdeniük. Mikor ugyanis találkoztak, mind a ketten éppen túl voltak egy szakításon, amikor FarmVIP műsorának köszönhetően megismerkedtek. Edina számára nem volt könnyű az újrakezdés a két gyermekével, ám Simon mellett valódi békére és szeretetre lelt.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

„Egy nagyon nehéz kapcsolatból jöttem, a volt férjemmel ugyanis rengeteg rossz dolog ért minket a házasságunk alatt: neki az apukáját, nekem pedig az anyukámat kellett ápolni egy súlyos betegség miatt, majd megküzdeni az elvesztésükkel. A kapcsolatunk mindeközben menthetetlenné vált – fogalmazott Edina. – Simontól viszont szerelmet kaptam. Ő egy olyan társ mellettem, akitől szeretetet, megértést kapok, nagyon hasonló az értékrendünk, a gondolkodásunk, és a válásaink körüli nehézségek közepette egymás mellett békét és nyugalmat élhetünk meg. Nehéz mind a kettőnknek egy tönkrement házasság után újraépíteni az életünket külön és együtt is, de hisszük, hogy idővel elérjük a célunkat.”

– vallotta meg az édesanya a Blikknek, akinek válása még mindig tart. 

Nagyjából most leszünk teljesen túl a válási procedúrán… Kicsit elhúzódott, mert voltak a vagyonmegosztással kapcsolatos egyeztetni valóink.

„Nem titok, hogy közben már mind a ketten új párkapcsolatban élünk, úgy gondolom, ezek mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy jól tudjunk szülőként együtt működni. Mi ebben a tekintetben csak egymásra számíthatunk, profin működünk ezen a téren, és ez a gyerekeken is látszik. Simon már az életünk része, a gyerekek is megszokták és megszerették. Tudom, hogy ha úgy alakul a napom, együtt hagyhatom őket hármasban. Azt gondolom, jól működünk együtt, és a párom gyerekeivel is jó a viszony.”

Bár Edina és Simon még nem élnek együtt, igyekeznek minél több időt együtt tölteni. 

 Kétlaki életet folytatunk. Simont a gyerekei a fővároshoz kötik, de amikor nincsenek vele, itt van velünk Szentendrén. Ha viszont olykor kettesben tudunk lenni, akkor inkább Budapesten tartózkodunk, mert onnan mindent könnyen elérünk

Exit mobile version