nlc.hu
Sztárok
Balogh Edina ilyen viszonyban van leendő exférjével

Balogh Edina elárulta, milyen a viszonya most, nem sokkal a válás kimondása előtt férjével

Szülőként továbbra is együtt fog működni férjével a színésznő, aki szerint a válás hatására rengeteg dolog javult mind a gyerekei, mind pedig a saját életében.

Már csak egy pár nap kérdése, és Som-Balogh Edina újra hivatalosan is Balogh Edina lesz. Az egykori szépségkirálynő tavaly októberben jelentette be a válásukat, és akkor azt is elárulta: természetesen nem egyik pillanatról a másikra hozták meg ezt a döntést, hanem éveken át tartó folyamat vezetett ahhoz, hogy úgy érezzék mindketten, jobb, ha külön utakon folytatják. Most pedig elárulta, hogy hogyan is alakult férjével a viszonya a döntés meghozatala után!

Balogh Edina

Balogh Edina (Fotó: Trenka Attila)

Továbbra is egymás támaszai

A festőművészként is egyre sikeresebb színésznő nemrég egy internetes oldalon nyilatkozott a gyermekei apjáról, amit a Blikk Rúzs szúrt ki. 

„Megnyugtató, hogy boldogulok ebben a felállásban is.”

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a válás ellenére nálunk az apjuk is jelen van az életükben, minden héten több napot nála alszanak, és szülőtársként továbbra is együttműködünk.

„Sokat számít az is, hogy Noel már tizenegy éves, okos, precíz kisfiú, maximálisan bízhatok benne. Lili pedig hét, szóval könnyebb már velük, mint kisebb korukban” – mondta Edina, hozzátéve: most talán még jobb is a helyzet, mint annak idején.

„Amikor együtt éltünk, sokkal inkább én vittem a napi rutint, amibe kicsit bele is kényelmesedtünk. Az édesapjukkal ritkábban volt aktív idejük együtt, most ez is jobban alakul. Én pedig sportolok, nyelvet tanulok, festek, rendezvényeket vezetek. Örülök, hogy megadatik a lehetőség két gyerek mellett, hogy kiteljesedjek, és ne csak körülöttük forogjon az életem. Igenis fontos, hogy az ember önmagában is számítson, ne csak anyaszerepben tudja értelmezni magát, illetve a külvilág őt.” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top