Csobot Adél új kihívásokba kezdett: Balira is elvonult tanulni az édesanya

F. B. | 2024. Október 15.
Csobot Adél igyekszik minden pillanatból a legtöbbet kihozni, és csak a pozitív dolgokra fókuszálni. Jelenleg a műsorvezetői tevékenységére összpontosít, de nyitottan áll a filmes feladatokhoz is.

Csobot Adél minden életszakaszában megvannak azok a területek, amelyek elsőbbséget élveznek vagy épp nagyobb fókuszt kapnak. Most úgy alakult, hogy a műsorvezetés és a tévézés van előtérben, a Sztárbox mellett hamarosan az Álarcos énekesben is látható lesz az RTL-en.

Fotó: GLAMOUR/ Martin Wanda

„Fontos, hogy tudatos döntéseket hozzak, és csak olyan felkéréseket vállaljak el, amelyekkel komfortosan érzem magam, és amelyek beleillenek az életembe. Az éneklés egy csodás időszaka volt az életemnek, de időközben más lehetőségek nyíltak meg előttem. A színészet, különösen a filmezés azonban továbbra is nagyon vonz, a jövőben leginkább színészi minőségben jelennék meg a kamera előtt. Nagy álmom, hogy minél többször mutathassam meg ezt az oldalamat” – árulja el Adél a GLAMOUR magazin novemberi számának címlapinterjújában.

Adél nem éli meg drámaian a munka és a magánélet közötti egyensúly megtartását.

„Igyekszem olyan döntéseket hozni, amelyek reálisan beilleszthetők az életünkbe. Amióta gyerekeim vannak, különösen fontos számomra, hogy még jobban menedzseljem az életemet, hiszen a fiaim érkezésével egy teljesen új fejezet kezdődött, és a prioritásaink is átrendeződtek” – meséli, hozzátéve, hogy nincs különösebb praktikája a mentális egészség területén, hisz a test és lélek közötti harmónia megteremtésében.

Évekkel ezelőtt kezdtem el jógázni, ez rengeteget ad mentális és fizikai szinten is. Idén elkezdtem egy jógaoktató-képzést is, és volt szerencsém tavasszal Balin részt venni egy elvonuláson. Ott tapasztaltam meg először, mit is jelent valójában a meditáció. A jóga nemcsak egy hobbi vagy sport, hanem egy életforma, amely mindenre hatással van.

„Aki komolyabban elmélyed benne, az pontosan tudja, milyen sok eszközt ad a kezünkbe, hogy aztán a megfelelő helyzetben tudjunk belőle meríteni” – mondja, és hozzáteszi, hogy néha nem könnyű ebben a felgyorsult világban lelassulni, befelé figyelni, de épp ezért fontos megtanulni türelmesnek lenni.

A teljes interjú a GLAMOUR magazin novemberi számában olvasható.

Fotó: GLAMOUR/ Martin Wanda

Exit mobile version