Hétmilliós órával villogott Kőgazdag Metta: na de nem a karján viselte!

F. B. | 2024. Október 15.
Dulin Metta is visszatért a Kőgazdag Fiatalok második évadába, ahol máris olyan belépővel nyitott, hogy pénzszórásban eddig ő viszi a prímet!

Újabb évaddal jelentkezett a Kőgazdag Fiatalok, mely kritikáját ide kattintva tudod nálunk elolvasni. Természetesen, ahogyan azt kell már az első epizód boríthatta a bilit a tévénézőknél, méghozzá elég sok aspektusa miatt. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A fiatalok ugyanis nem okoztak csalódást az epizódban, miközben a 20. szülinapját ünneplő Aurél születésnapjára készülődtek, majd végül meg is érkeztek. A buliba való belépés feltétele azonban az volt, hogy minden vendég egy saját készítésű ajándékot hozzon: húszezresekből készítve. Természetesen az öltözködés terén is kitettek magukért a megjelentek, mindannyiuk közül azonban Kőgazdag Metta vitte a prímet, aki egy méregdrága órát választott kiegészítőül az eseményre, no de azt nem a karjára tette!

Metta egy igencsak látványos darabban érkezett a bulira, amelyet “saját órása” segítségével választott ki: 

“Alexet tizenkét éve ismerem, ő lett az órás emberem. Mindig tudja, mivel készüljön nekem. Most egy nagy, tekintélyparancsoló órát szeretnék” – mondta ötleteit Metta, mikor az órás kiválasztott neki egy darabot, majd azt mondta: 

Megközelítőleg hétmillió forint az értéke az órának.

Ahelyett azonban, hogy Metta szemei kikerekedtek volna, csalódottan csak annyit válaszolt: 

 “Azt hittem, több..” – szúrta ki csalódott válaszát a Blikk.

Bár kétségtelenül a kiegészítő miatt Metta vitte a prímet a bulin, a feltűnését még inkább fokozta azzal, hogy a darabot nem a csuklóján, hanem a hajában viselte.

Remélem feltűnik, hogy az én hajkoronám kicsit többet ér, mint az. Rolex az új hajgumi

Exit mobile version