nlc.hu
Sztárok

Dulin Metta a kritikákról

Soványsága miatt bántják a Kőgazdag Fiatalok Mettáját

Kifakadt az őt ért igazságtalan kritikák miatt.

A Kőgazdag Fiatalok Mettáját az életstílusa mellett a testalkata miatt is gyakran bántják. A TV2 sztárját rengeteg kritika éri, és legtöbben az alakját támadják, annak ellenére, hogy ez nem az ő döntése, hanem az egészségügyi állapota miatt alakult így. Arra panaszkodott most a Borsnak, hogy sokan meggondolatlanul ítélkeznek felette a soványsága miatt.

Metta

Testalkata miatt folyamatosan ostorozzák Mettát – Fotó: Sajtószoba

“Egyfolytában táncoló csontvázakat kommentelnek a posztjaim alá, de nem gondolnak abba bele, hogy emögött akár valami komolyabb is áll” – fakadt ki a bulvárlapnak Dulin Metta. Elárulta, van egy kis emésztőrendszeri betegsége, és rengeteget bántják azzal, hogy milyen vékony, miközben ő erről nem tehet.

Korábban Nagy Alexandra is arra panaszkodott, hogy megbélyegezték a vékonysága miatt. “Alkatilag vagyok ilyen vékony. Világéletemben ezt a fajta fizimiskát tartottam. Ilyenkor felmerül, hogy biztosan evésproblémáim vannak, vagy éppen az, hogy durván diétázom. (…) Kinek mi tetszik. Van, akinek nem tetszik ez a vékony alkat. Vagy, hogy nem vagyok 90-60-90, és a teltkarcsúak tetszenek neki inkább. Minden jó, ami egészséges” – nyilatkozta akkor a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top