Istenes Bence egyenesen sajnálja Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekeit

F. B. | 2024. Október 15.
Az IstenEst legutóbbi adásában téma volt a két nagyobb Scbobert-gyermek is, akiket mind a műsorvezető mind pedig vendége nagyon sajnál.

Schobert Norbi és Rubint Réka két idősebb gyermeke egyre nagyobb utat tör maguknak a hazai showműsorok világában, mindezek mellett pedig rengeteg más projektbe is belevágnak, az ifjabb Schobert Norbi példának okáért csatlakozott tartalékosként a Honvédséghez. Mindezek ellenére a kommentelők gyakran támadják a két fiatalt, amit sem Istenes Bence, sem pedig Pápai Joci nem ért.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

A két fél az IstenEst legutóbbi adásában beszélte ki a Schobert-család gyermekeinél kialakult helyzetet. Abban pedig mind Joci, mindpedig Bence egyetértett, hogy Schóbert Lara és ifj. Schobert Norbi is egytől-egyig a maximumot nyújtják. 

Egyet meg kell hagyni, ez a család annyira rendben van! De Norbika is, amikor beköltözött abba a farmba, vagy nem tudom, melyik műsorba, annyira tisztelettudó volt…Lara is melós, látom. Meg találkoztam vele, amikor melózott. Nem „megúszósak”, pedig megtehetnék 

– mondta Joci. 

Istenes Bence is teljes mértékben osztotta vendége véleményét, azonban aggodalmát is kifejezte a testvérek helyzete miatt. Híres szüleik miatt ugyanis még nagyobb nyomás helyeződik rájuk. 

Őszintén, én már egy kicsit sajnálom őket

„Azért sajnálom a gyerekeket, mert annyi olyan dolog szakad rájuk, amit nem is érdemelnének meg, a szüleik miatt. Meg nekik tízszer annyit kell bizonyítaniuk. És ezzel a teherrel élni nagyon-nagyon nehéz lehet” – mondta Bence, gondolatait pedig a Story szúrta ki.

Exit mobile version