Törőcsik Dani a nőügyeiről vallott: „Nem éltem jó fiúként a húszas éveimet”

F. B. | 2024. Október 15.
Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja különleges vallomást tett Palik László műsorában.

Kendőzetlen őszinteséggel vallott életének alakulásáról Törőcsik Dániel a Palikék Világa Három Igazság című műsorában. Az RTL sztárja ugyanis elárulta, hogy az ő életében is volt egy bizonyos fordulópont, amikor rájött arra, hogy változtatnia kell. Azelőtt ugyanis, mielőtt elkezdett volna udvarolni jelenlegi párjának, Beának, egy óriási személyiségfejlődésen esett át. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Apukám jut eszembe és a mosolya, amikor elmondtam neki, hogy nyolc hónapig udvaroltam Beának. Utána reflexből felröhögött. Úgyhogy igen, ilyen szempontból szó szerint lassan épült fel a kapcsolatunk – kezdett bele a mesélésbe.

Nem éltem jó fiúként a húszas éveimet. Odafigyeltem, hogy jól menedzseljek mindent, de hát fiatalként éltem. Bár nem vagyok nagyon spirituális ember, azért felismerem a karmát, amikor visszacsap. Ez Hamburgban történt meg, amikor kiköltöztem egyedül.

Azt éreztem, hogy hú, de rossz magammal, és elkezdtem megfejteni, hogy miért. Akkor sokszor oda jutottam, hogy azért, mert lehet, hogy az nem volt szép, az sem volt szép, lehet, hogy azt se kellett volna megcsinálnom… Mindig a legrövidebb, legkényelmesebb utat választottam adott esetben arra, hogy lezárjak egy kommunikációt. 

Egy idő után azonban rájött, hogy nem ez a jó út.

Ott én azt mondtam magamnak, hogy többet nem csinálok ilyet. Belekerültem egy olyan szituációba, ahol velem nem voltak jó fejek. És egyébként nem is éreztem magammal jól magamat, nem voltam jó partnere magamnak. Aztán rájöttem, hogy akkor miért lennék jó partnere másnak? Akkor elkezdtem ezt megfejtegetni, boncolgatni, minél kevesebbet hazudni magamnak. És oda jutottam, hogy mindenkitől, akiről azt gondoltam, nem viselkedtem szépen vele, elnézést kértem. Tényleg mindenkitől. A többsége azt mondta, meglepődött, de semmi baj, és jólesett nekik. Ez talán arra kellett, hogy elengedjem ezeket a súlyokat – vallotta be a tetoválóművész, amit a Blikk szúrt ki.

 

Exit mobile version