nlc.hu
Sztárok

Törőcsik Dani és Bíró Bea kapcsolata

Törőcsik Dani elárulta, hányadán állnak most Bíró Beával

Mindketten megszólaltak a pletykákról.

Törőcsik Dani tehetséges tetoválóművész, ezért évek óta rengeteg külföldi munkája van. Mindeközben szintén régóta együtt van Bíró Beával, akivel 2022-ben a Nyerő Párosban is együtt szerepeltek

Bíró Bea és Törőcsik Dani

Fotó: Birton Szabolcs

Természetesen sokakban felvetődött a kérdés, hogyan működik a csinos modell és az Éjjel-Nappal Budapest egykori színészének a távkapcsolata. „Mivel én nem dolgozom mindig Budapesten, kevesebb időt tudunk együtt tölteni Beával. De – a megjelent hírekkel ellentétben – nem élünk távkapcsolatban. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy nagyjából egy hónapból egy hetet külföldön, Németországban töltök. De a bázis továbbra is Budapest, ahol Beával élek” – jelentette ki a Dani a Meglepetés magazinnak. 

A tehetséges művész év elején szintén nagy hírrel szolgált, ugyanis Németország mellett New York-ban is állást kapott, amitől rajongói még inkább tartottak attól, ezt már tényleg nem bírja ki a kapcsolatuk. A modell akkor úgy nyilatkozott, hiába van ilyen sokat külföldön a párja, ő nem úgy tekintett erre, hogy távkapcsolatban élnének. Bár mindkettőjüknek szíve csücske lett New York és a költözés is felmerült bennük, egyelőre ez még egy távoli cél. 

„Nekem is nagyon bejött New York. Már kétszer voltam kint Danival. Közel áll hozzám az ottani mentalitás. Őszintén szólva sokkal közelebb, mint a magyar” – fejtette ki a véleményét Bea, aki három éve költözött haza Hongkongból.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top