nlc.hu
Sztárok

Egy időre különválik Törőcsik Dani és Bíró Bea

Törőcsik Dani New Yorkban kapott állást, de a párja, Bíró Bea nem tart vele

Bea rettenetesen büszke a párjára.

Törőcsik Dánielt az Éjjel-Nappal Budapestben ismerte meg az ország, majd tavaly kedvesével, Bíró Beával a Nyerő Párosban is szerepeltek, ahol egészen a döntőig meneteltek. A pár sokszor él távkapcsolatban, ugyanis Dani Németországban dolgozik tetoválóként. 

Bíró Bea

Bíró Bea a Reggeliben

Most újabb kihívással néznek szembe, ugyanis a tetoválóművész az Egyesült Államokban, New Yorkban kapott állást, Bea viszont nem követi őt. 

Február elsején fog elmenni és én rettenetesen büszke vagyok rá. Óriási dolog, hogy művészként valaki amerikai vízumot kap – kezdte a Reggeliben Bea, aki elmondta, ugyan nem járt még New Yorkban, mégsem kíséri el a szerelmét. – Ez most a szakmai fejlődéséről szól, nem arról, hogy szerelmesen bejárjuk New Yorkot. Majd másodszor, harmadszor, amikor visszamegy, én is megyek, de most egyelőre szeretném, hogy kibontakozzon mint művész, tanuljon, fejlődjön, és csak azzal tudjon foglalkozni, ami a hivatása, és amit a legjobban csinál a világon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top