Nyerő Páros: Dorina alaposan beletaposott Jauri lelkébe

N.O. | 2024. Október 16.
A Nyerő Páros esti mutogatós játéka közben Dorina megbántotta Jaurit, aki sehogy sem tudta magát túltenni a párja beszólása miatt.

A Nyerő Páros esti mutogatós játéka közben Dorina beszólt párjának, Jaurinak, aki nem tudta túltenni magát a sértésen, és ennek a DJ hangot is adott.

Miközben Dorina próbálta rávezetni Jaurit arra, hogy a Rubik kockát mutogatja neki, a dj inkább tévére, számítógépre és képre gondolt. Ekkor Dorina odaszúrt: “Jaj, de suta vagy” – mondta, amit Jauri meg is jegyzett magának.

(Fotó: RTL)

Majd gy folytatta: “Baba, most tényleg buta vagy, ne haragudj!”

Jauri az első adandó alkalommal szóvá tette Dorina viselkedését:

“Baba, ilyen téttelen játéknál, mert ennek nem volt tétje, nekem az a tét, hogy ne mondd azt, hogy suta! Ha nem találok ki valamit. Te sem találtad ki, mégsem b****lak le. Ez a különbség közöttünk” – mondta Jauri, amin Dorina nagyon megsértődött.

“Nekem az esett rosszul, hogy megint elkezdett oltani engem” – mondta Dorina, aki elsírta magát.

“Persze, mert senki, se ő, se senki a világon engem ne sutázzon le” – mondta Jauri.

Nemcsak Jauri és Dorina között vannak súrlódások. A műsorban megméretteti magát Hujber Ferenc és szerelme is, aki a Londonban töltött hét év után hazatért, és párjával, Szőke Krisztinával vágtak neki a megmérettetésnek. Köztük sem felhőtlen a viszony egy-egy játék kapcsán.

“Ha ezt fogod tovább csinálni, inkább ne legyél a párom!” – mondta Hujber Feri a szerelmének.

Exit mobile version