Fekete Pákó a kamerák előtt zokogott

N.O. | 2024. Október 17.
Feket Pákó Lékai-Kiss Ramóna műsorában, a kamerák előtt omlott össze.

Lékai-Kiss Ramóna vendége a Titkok Ramónával műsorban ezúttal Fekete Pákó volt, aki arról mesélt, hogy bár próbál erős lenni, nagyon rosszul esik neki, hogy az emberek nem jól ítélik meg őt.

“Sokszor az van a fejemben, hogyha valaki elmegy Nigériából, és megpróbálja ezt megcsinálni, amit én csináltam itt Magyarországon. Nem biztos, hogy mindenki megtudta volna csinálni. Nem biztos, hogy egy fehér ember elmegy Afrikába megpróbálni az afrikai kultúrát megismerni” – mondta Pákó a könnyeivel küszködve, akinek nagyon rosszul esik, hogy itt, Magyarországon sokan rosszul ítélik meg.

(Fotó: TV2)

Pákó korábban a Story magazinnak arról is beszélt, hogy hátat fordított neki a média, nagyon mélyre került, ahonnan jelenlegi párja, Gyöngyi húzta ki.

Igazából a média fordított hátat nekem. Egy időben a csapból is én folytam, aztán hirtelen már nem kellettem senkinek. Lelkileg nagyon rosszul viseltem a mellőzöttséget, nem hívtak se fellépni, se szerepelni, és az anyagi tartalékaimat is teljesen feléltem. A barátaimhoz mentem át ebédelni, kétségbeesetten kerestem az emberek társaságát, de hiábavaló volt minden próbálkozás, egyre mélyebbre kerültem.

 – mondta Pákó.

Exit mobile version