nlc.hu
Sztárok

Fekete Pákó állampolgársága

Megkapta a magyar állampolgárságot Fekete Pákó

Meglett a sok tanulás gyümölcse, állampolgársági vizsgát tett Fekete Pákó.

Bár korábban autóbalesetéről szóltak a hírek, most nagy boldogságáról számolt be Fekete Pákó. A Lapite Oludayo néven született nigériai mulatóssztár ugyanis magyar állampolgár lett.

Az Álarcos énekes című szórakoztató műsor 3. évadának 1. adása az RTL Klub-on. Adás időpontja: 2021.09.05. Fotókredit: RTL Klub / Sajtóklub, Image: 630630472, Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Fekete Pákó boldog, hogy magyar állampolgár lehet (Fotó: RTL Klub, Sajtóklub)

Pákó a Blikknek elmondta, hogy 10 év után vette a bátorságot és folytatta a megkezdett állampolgári vizsgáját, amelyet sikerrel teljesített.

A bizottság is megjegyezte, hogy látszik a sok munka, és hogy biztosan a könyvből is sokat tanultam. A tudás mellett a szerencse is mellém állt, mert az egyik kedvenc tételemet húztam, amiben a Himnusz – amit büszkén el is énekeltem a bizottságnak –, a Hungarikumok és a honosítás szerepelt” – mesélte Pákó.

Nem ő az egyetlen, aki egy másik ország állampolgáraként lett előbb ismert itthon és csak aztán kapta meg a magyar állampolgárságot. A Vajdaságban született Rúzsa Magdi 2009-ben kapta meg az okiratot, míg az évek óta Magyarországon dolgozó Shane Tusup tavaly tette le az állampolgársági esküt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top