31 évesen szörnyethalt Liam Payne, a One Direction egykori tagja

nlc | 2024. Október 17.
Egyelőre, amit biztosan tudni lehet, hogy Liam Payne egy szálloda harmadik emeletéről zuhant le, és azonnal meghalt. De már egyéb információkról is lehet olvasni...

Magyar idő szerint október 16-án néhány perccel éjfél előtt érkezett a hír, hogy szörnyethalt a One Direction egykori énekese, Liam Payne. A 31 éves híresség lezuhant az erkélyről a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben.

A People beszámolója szerint, a férfi halálának körülményeit jelenleg is vizsgálják. A TMZ  pedig arról írt, hogy a harmadik emeletről kizuhant énekes, korábban  hangosan vitázott a hotel előterében és összetörte a laptopját is.

(fotó: Profimedia)

Payne-nek egy 7 éves fia van, akinek édesanyja a Girls Aloud énekesnője, Cheryl Cole. A szülők már nem alkotnak egy párt. “Fiatal voltam, amikor megszületett a fiam, persze azt hittem, hogy varázslatos dolog lesz, és ő az is. De nekem sokat kellett tanulnom, hogy olyan apa legyek, aki mindenről gondoskodik.” Halála idején Payne párja Kate Cassidy volt, akivel 2022-ben jött össze.

A brit énekes 2010-ben kezdett zenélni. Jelentkezett az X-Faktorba, ahol a mentorok azt javasolták neki, hogy négy másik sráccal – Harry Stylesszal , Zayn Malikkal , Niall Horannal és Louis Tomlinsonnal – alakítsanak egy bandát, ez lett a One Direction. A többi már történelem, hiszen a banda hamar a világ kedvence lett.

A szálloda, ahol Liam Payne meghalt. (fotó: Profimedia)

Miután felbomlott a zenekar, nem mindenkinek lett olyan csodás szólókarriere, mint Harrynek. De Payne sem panaszkodhatott, mivel 2017-es Strip That Down című slágerét, több mint 1 milliárdan streamelnek a Spotify-on. 

Pályafutása során az énekes nyíltan beszélt alkoholfüggőségéről is, amit elmondása szerint, a One Direction és a hirtelen jött ismertség okozott. 

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Exit mobile version