nlc.hu
Sztárok

Egy várandós rajongó mosdószünete Harry Styles koncertjén

Harry Styles megszakította a koncertjét, hogy egy várandós rajongója kimehessen vécére

A rajongók imádták a popsztár kedves gesztusát, és a közönség még a születendő gyerek nevét is kiválasztotta.

Harry Styles olyat tett a fellépésén, amivel tuti, hogy még jobban belopja magát a rajongók szívébe: megállotta a koncertjét, hogy egy terhes nő kimehessen a mosdóba.

Harry Styles a The BRIT Awards 2023 díjátadón az O2 Arénában Londonban, Angliában, 2023. február 11-én

Harry Styles a The BRIT Awards 2023 díjátadón az O2 Arénában Londonban, Angliában, 2023. február 11-én (Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

A cardiffi koncerten egy Sian nevű várandós nő azzal hívta fel magára a 29 énekes figyelmét, hogy segítséget kért a baba elnevezéséhez. Ám mielőtt Harry Styles mérlegelhette volna a négy lehetőséget, a nő bevallotta, hogy mosdószünetet kell tartania, de nem akar lemaradni semmiről.

Ekkor az énekes kiküldte vécére, és megígérte neki, hogy nem kezd bele új dalba, amíg vissza nem ér. „Sian, nem fogsz lemaradni semmiről – mondta. – Ha sietsz, nem maradsz le semmiről.” A rajongók megtapsolták a popsztár kedvességét.

@daydreamingnic Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert ♬ original sound - nicola 🍒

Miután a kismama visszatért a közönség soraiba, az eredeti ügy végére is pont került: a gyerek neve Stevie lesz, ezt fogadta a legnagyobb ovációval a közönség.

Nem ez az első eset, hogy Styles különleges ok miatt szakította meg a fellépését: korábban a színpadról hívta fel egy rajongója volt barátját.

(Page Six)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top