nlc.hu
Szabadidő

Harry Styles a színpadról hívta fel egy rajongója volt barátját

Harry Styles a színpadról hívta fel egy rajongója volt barátját – videó

Az énekes nem mindennapi ok miatt szakította meg egyik fellépését.

Harry Styles több estén keresztül lép fel a New York-i Madison Square Gardenben, és az egyik koncertjét egy igen kedves pillanat miatt szakította meg. Észrevette, hogy egyik rajongója egy táblát tart a kezében, amivel tanácsot kér az énekestől, ugyanis hét év után felhívta a volt barátja, és nem tudja, hogy mit tegyen.

Egy rövid kérdezz-felelek után kiderült, hogy a volt barátot Joshnak hívják, a kapcsolat egy évig tartott, és több oka is volt annak, hogy véget ért, Styles pedig ezután szó szerint a saját kezébe vette a dolgokat, elkérte a rajongó telefonját, és egy kis csendet kérve a tömegtől, felhívta az exét, aki viszont annyira meglepődött, hogy meg is szakította a hívást. 

Harry Styles ezután sok boldogságot kívánt a rajongójának, amit szerinte nem Josh oldalán fog megtalálni. „Lesz valaki más, valaki más, aki tisztelettel bánik majd veled” – tette hozzá. 

Harry Styles koncert közben

Fotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top