Sztárok

Ez a 18 éves lány milliókat költ arra, hogy hírességekkel találkozhasson

Bármit megtesz egy közös szelfiért.

A brit Lucy Hughes gyakorlatilag főállású rajongó: a 18 éves lány saját bevallása szerint 6 ezer fontot (~2,2 millió forintot) költött eddig arra, hogy találkozhasson kedvenc hírességeivel. 

Nagyjából 6 ezret költöttem repülőjegyekre, hotelekre, vonatokra, jegyekre, poszterekre, CD-kre. Igen, nagyon drága hobbi, de én imádom. Rengeteg barátot szereztem, miközben utazgattam

– nyilatkozta a fiatal lány, aki már kétszer volt Hollywoodban, de járt már Balin és Párizsban is, és természetesen az Egyesült Királyságon belül is nyomon követi kedvenceit.

A méregdrága passziót természetesen elsősorban a szülők finanszírozzák, de Lucy is dolgozik: egyelőre a McDonald’s-ban, de újságírónak készül. Ha pedig egyszer valóra válik az álma, használt veheti majd a most szerzett tapasztalatoknak, nemegyszer ugyanis nagyon ravasznak kellett lennie, hogy ellőhesse a hőn áhított közös szelfit.

Volt, hogy besurrantam olyan helyekre, ahová nem volt jegyem. Volt, hogy kamu karszalaggal jutottam be, és olyan is, hogy kisírtam a biztonságiaknál, hogy engedjenek be.

Így vagy úgy, de Lucy mindig eléri, amit szeretne, kitartásának és dörzsöltségének köszönhetően pedig – a teljesség igénye nélkül – találkozott már Ed Sheerannel, Harry Stylesszal, Ellen DeGeneresszel és David Beckhammel is.

AFP PHOTO / John MACDOUGALL

(Story Trender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top