Nyerő Páros: Hujber Feri rá se hederített Simon Attilára

N.O. | 2024. Október 17.
Simon Attilának nem esett túl jól Hujber Feri reakciója.

Amikor Hujber Feriék visszatértek a játékról, Simon Attila gratulálni szeretett volna neki, de a színész rá sem hederített.

(Fotó: RTL)

“Gratulálunk, szép volt. Gratulálunk, Ferenc” – mondta Simon Attila, miközben nyújtotta a kezét Hujber Ferencnek, aki inkább Balogh Edinát és Szabó Simont ölelte át.

Itt volt a Feri, nyújtottam neki a kezemet, gratulálni szerettem volna, aztán ő ezt nem viszonozta. Egy picit ilyen érdekes volt. Mindenkitől rosszul esett volna

 

– mondta Simon Attila.

Hujber Feri 19 évvel fiatalabb párjával, Krisztivel vágott bele a Nyerő Párosba. Korábban arról meséltek, hogy kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, de szerelem volt első látásra.

“Az első alkalommal, amikor találkoztunk, azt mondtam neki: <<Tudod, milyen fontos, hogy mi most találkoztunk?>> Nekem világos volt, hogy őt kerestem egész életemben. Menekült egy pár hónapig, nem akarta elkötelezni magát, mert rettegett, hogy mi lesz akkor, hogy nem fog soha többet szabadulni, én meg nem akartam, hogy szabaduljon soha többet”mondta Krisztiről Hujber Feri, akit felesége felnőttfilmes múltja sem zavar.

Exit mobile version