Amanda Bynes friss fotóin már nyomokban sem hasonlít önmagára

D. A. | 2024. Október 18.
A színésznő külsején sajnos nyomot hagyott a mentális betegsége okozta zűrzavar, friss képein, amit a napokban lőttek róla, már rá sem ismerni.

Hol van már az az Amanda Bynes, aki annak idején Colin Firth mellett, a maga természetes bájával még a rideg angol szíveket is megnyerte magának? A színésznő mélyrepülése sajnos idejekorán elkezdődött, mentális problémái és függősége miatt Hollywood üdvöskéje 2010 környékén teljesen megindult a lejtőn. Letartóztatás, kábítószerbirtoklás, gondatlan vezetés – csak néhány, amivel az ezt követő években megvádolták. Szülei ezután kérelmezték, hogy a gondnokságuk alá helyezzék Bynest, végül 2014-ben bipoláris zavarral diagnosztizálták.

Bár Amanda több ízben kérelmezte, hogy szüntessék meg a felügyeletét, mert jobban van, erre csak 2022-ben került sor, 2023-ban azonban ismét összeomlott. A megjelenése is ezt sugallja: a rengeteg plasztikai műtét miatt az arca teljesen felismerhetetlenné vált, a depressziótól pedig saját bevallása szerint 10 kilót hízott. Ma már elmennénk mellette az utcán.

Amanda Bynes gyerekszínészként

Gyereksztárként futott be, és hatalmas karrier állt előtte. Sajnálatos, hogy végül – mint sokan mások – ő sem bírta az ezzel járó nyomást. (Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz)

Amanda Bynes közeli

A legfrissebb fotóit látva nem biztos, hogy felismernénk. Néhány éve szívecske tetoválást készíttetett az arcára, talán ez most az ismertetőjele. (Fotó: Getty Images/BG025/Bauer-Griffin)

Amanda Bynes most

Bár szőkén és barnán ismertük meg az évek során, most feketén hordja a haját. (Fotó: Getty Images/BG025/Bauer-Griffin)

Amanda Bynes szőkén

Ez a fotó 2024 tavaszán készült róla. (Fotó: Getty Images/MEGA)

Amanda Bynes fénykorában

Mi így emlékszünk rá: természetesen, bájosan, fülig érő mosollyal és láthatóan boldogan. (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Exit mobile version