Hujber Feri tippje szerint több mint 1000 férfival lehetett előtte párja

F. B. | 2024. Október 18.
A színész, mikor Sebestyén Balázs megkérdezte tőle a nagy kérdést eléggé gondterheltnek tűnt, majd mondott egy döbbenetes számot.

Hujber Feri és párja is megmérkőzik a Nyerő Páros műsorában, abban a műsorban ahol a sok izgalmas feladat keretében rengeteg eddig a nagyközönség elé nem tárt titok is kiderül a párosok tagjairól. Bár a színész már többször tisztázta, hogy közte és szerelme között nincsenek tabukérdések, mégis amikor eljött az a játék, amely a Puskás-Dallos párost meggyötörte annak idején, Hujber Feri válasza döbbent arcokat eredményezett.

Fotó: RTL

A műsorban már-már szinte várt kérdés az, amikor felteszik a játékosoknak, hogy hány nővel vagy férfival kerültek intim kapcsolatba azelőtt, mielőtt megismerkedtek. Pár évvel ezelőtt az okozott nagy megdöbbenést, amikor Puskás Peti ugyanezen játék keretein belül elárulta, hogy nagyjából 400-500 nővel volt dolga felesége előtt, ez pedig teljesen kiakasztotta Bogit.

Az idei évadban sem maradhat ki ez a játék, a hétfői adásban Hujber Ferinek teszi fel a nagy kérdést Sebestyén Balázs, mégis hány férfival lehetett előtte szerelme.

A színész gondterheltnek látszott a műsorvezető szerint, végül bemondta a számot, mely Puskás-Dallos Peti rekordját is jóval túlszárnyalta.

Több mint 1000.

– mondta ki végül a számot a színész párjára, aki korábban a felnőttfilmes szakmában tevékenykedett. 

Exit mobile version