Dzsudzsák Balázs élő adásban üvöltözött a csapattársával a Debrecen súlyos veresége után

S. Z. | 2024. Október 20.
A Debrecen 5-0-ra kikapott, a vereség után a csapatkapitány magával kikelve kiabált, ami az élő adásban is hallatszott.

A Debrecen hazai pályán 0-5-re kikapott ki a Pakstól szombat délután, így zsinórban negyedszer szenvedtek vereséget az új edzővel, Máté Csabával. A csapat teljesítménye miatt felháborodott szurkolók a meccs után odahívták magukhoz a játékosokat, és levetették velük a mezeiket.

De nem ez volt az egyetlen drámai momentum a mérkőzés lefújása után. A 444 vette észre, hogy amikor a debreceniek kapusa, Megyeri Balázs élőben nyilatkozott az M4 Sportnak, Dzsudzsák Balázs, a DVSC kapitánya ordibálni kezdett a csapattársának.

Dzsudzsák azt üvöltötte a mértkőzést értékelő kapusnak és társainak, hogy fejezzék be az interjút, mert „nem a tévé az első, hanem a klub.”

Batik Bence, Ferenczi János és Dzsudzsák Balázs (b-j), miután a szurkolók levetették velük a mezüket a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkõzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. A Debrecen 5-0-ra kikapott (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A csapatkapitány azt akarta, hogy minden játékos kimenjen a szurkolók elé. Ez később meg is történt, ezután vetették le a mezeiket a drukkerek. 

Exit mobile version