nlc.hu
Aktuális

Adótartozása van egy cégnek, amiben Dzsudzsák Balázs résztulajdonos

Végrehajtás indult Dzsudzsák Balázs cége ellen

A futballista résztulajdonos a cégben.

Február 9-én végrehajtást indított a NAV a részben Dzsudzsák Balázs tulajdonában lévő Első Magyar Léghajógyár Kft.-vel szemben – írja az Mfor. A portál szerint a cég valamilyen adótartozást halmozhatott fel, vagy késedelmi pótlék befizetésével maradhatott el. Ugyanakkor a végrehajtás megindítása nem jelenti automatikusan a cég megszűnését, amennyiben rendezik a tartozást, az adóhivatal megszüntetheti az eljárást.

A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án. / MTI/Czeglédi Zsolt

A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC – Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án. / MTI/Czeglédi Zsolt

A léghajógyártással foglalkozó cégben tavaly februárban vásárolt 450 ezer forintért 15 százalékos részesedést a magyar válogatott focista. A céget 2020. október 2-án jegyezték be 3 millió forintos tőkével, fő tevékenysége a légi- és űrjármű gyártása. A léghajós cég az ukrán származású Gennadij Verba projektje lehet.

A léghajós cégnek összesen négy tulajdonosa van Dzsudzsákkal együtt: 50 százaléka van a debreceni RTS Vízvágó Kft.-nek,
20 százaléka az izraeli Atlas LTA Advanced Technology-nak, 15-15 százaléka pedig a nyírlugosi Mopi-Trade-nek és Dzsudzsák Balázsnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top